Termeni de Utilizare si Politica de Privaţiune

Acceptarea Condiţiilor

 

Serviciile de pe site-ul Class.ro (Site) sunt oferite de către firma Premier World SRL numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si condiţiile prezentate pe site, folosirea serviciilor Class.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor si condiţiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile acestor servicii în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. De asemenea, utilizatorul acceptă faptul că Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu condiţiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor Premier World SRL.

 

Descrierea Serviciilor

 

Portalul Class.ro oferă utilizatorilor de Internet următoarele servicii online:

- ştiri şi articole în diverse domenii (predominat articole legate de lux, lifestyle)

- acces la forumuri de discuţii şi comentarii legate de articolele prezentate

- alte servicii (direct sau prin intermediul unor parteneri).

Pentru utilizarea acestor servicii trebuie să dispuneţi de echipamentele necesare (calculator, telefon mobil, etc.) şi de o conexiune la reţeaua Internet (fixă, dial-up, LAN, etc.) şi să plătiţi toate taxele asociate acestor servicii. Informaţiile publicate pe site-ul Class sunt acceptate de utilizator “aşa cum sunt”. Premier World SRL nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt publicate cu intârziere, sunt eronate sau apar în mod necorespunzător pe site-urile noastre. Ca utilizator, Dvs. veţi folosi informaţiile furnizate de Premier World SRL pe propria Dvs. răspundere, iar în cazul unei daune generată de utilizarea serviciilor sau informaţiilor, Dvs. acceptaţi că nu veţi da în judecată Premier World SRL.

 

Protecţia proprietăţii intelectuale

 

Conţinutul si designul Site-ului (precum şi orice alt material având legătură cu Site-ul) trimis Dvs. prin email, sau furnizat Dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conţinut Site”), aparţin Site-ului şi colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia naţională şi internaţională privind proprietatea intelectuală.

 

Utilizarea conţinutului Site-ului

 

Puteţi copia şi printa Conţinutul Site-ului doar pentru folosinţa Dvs. personală, lipsită de intenţie comercială. În orice alte cazuri, conţinutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Site-ului:

a. reproducerea sau stocarea Conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea insemnelor care semnifică dreptul de autor al Site-ului asupra Conţinutului. Puteţi republica şi prezenta pe site-ul Dvs. sau orice alt site fragmente de cel mult 1000 de caractere din orice articol sau ştire publicată pe site cu condiţia specificării clare a sursei (Class.ro) şi a publicării clare şi vizibile a unui link direct (cod simplu HTML, fără JavaScript, iFrame) la articolul sau pagina la care se face referire şi de unde au fost extrase fragmentele.

Orice utilizare a conţinutului Site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise completănd formul de contact.

 

Obligaţii La Înregistrare

 

Accesul Dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. Site-ul nu va cere niciodată parola conturilor Dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să semnaţi log off / sign out din contul Dvs. în contul de utilizator al Site-ului, la sfârşitul fiecărei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideţi fereastra browserului în care aţi lucrat la sfârşitul navigării Dvs. în Site.

Pentru a folosi serviciile oferite de noi doar pentru membrii, vă obligaţi să: 1) furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum este cerut de formularul de înregistrare şi 2) menţineţi si înnoiţi, atunci când situaţia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Premier World SRL are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră sau să blocheze accesul Dvs. pe site prin orice mijloace. De asemenea, Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a şterge sau nu accepta (cu sau fără notificare), orice utilizator la oricare dintre serviciile furnizate.

Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală, Site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de Dvs. către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriul Dvs. risc. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username si parolă) în contul Site-ului. Site-ul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei reţele la Conţinutul său.

 

Comentarii la articole si forumuri de discuţii

 

Dvs. sunteţi singurul responsabil pentru conţinutul mesajelor Dvs. postate pe site. Pentru aceasta, trebuie să ştiţi că postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicaţie puse la dispoziţie de Site este supusă următoarelor limitări:

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicaţie puse la dispoziţie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicaţie.

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conţine o formă unanim recunoscută în societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteţi publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin informaţii confidenţiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu menţiunea “confidenţial” sau cu orice altă menţiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta preţul, imaginea sau valoarea de piaţă al unui produs sau serviciu.

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin viruşi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcţionalitatea Site-ului sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin texte ilegale, ameninţătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

- Nu puteţi colecta în nici un fel informaţie indentificabilă personal de la utilizatorii sau membri Site-ului.

- Nu puteţi restricţiona sau elimina accesul unor alţi utilizatori la platformele de comunicaţie puse la dispoziţie de Site.

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje a căror sursă este ascunsă.

- Nu puteţi publica, transmite sau face referire la nici un fel de “joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înşela încrederea unor alte persoane, precum şi orice activităţi similare unor fapte în privinţa cărora s-a probat în trecut potenţialul infracţional.

Prin transmiterea mesajelor Dvs. către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicaţie, sunteţi de acord că dumneavoastră sunteţi singurul responsabil şi veţi despăgubi Site-ul pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinţei de către Dvs. a unor mesaje al căror conţinut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent.

 

Politica De Privaţiune

 

Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatori. Datele Dvs. personale nu vor fi făcute publice decât în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Statului Român.

Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a face publice anumite aspecte din aceste date, sub formă statistică, pentru a prezenta datele demografice ale utilizatorilor precum şi profilul acestora.

De asemenea, Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a trimite notificări prin e-mail utilizatorilor săi.

Utilizatorii care nu sunt de acord cu aceste condiţii vor avea posibilitatea de a refuza primirea acestor mesaje.

La cererea expresă a unor autorităţi ale Statului Român (cum ar fi Poliţia, Procuratura sau alte autorităţi) Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deţine cu privire la un anumit utilizator precum şi la activităţile pe care acesta le-a desfăşurat prin intermediul portalului.

 

Probleme Tehnice

 

Premier World SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate faţă de furnizarea unor informaţii incorecte pe site-urile sale sau faţă de intârzierile care pot apărea datorită unor problem tehnice. De asemenea, Premier World SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, datorită unor problem tehnice.

 

Declinarea Oricărei Garanţii

 

Premier World SRL îşi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanţii pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor oferite. Premier World SRL nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informaţiilor publicate (de către angajaţii Premier World SRL sau de către utilizatorii site-ului) sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Premier World SRL nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea serviciilor sale, întârzierea informaţiilor, acurateţea informaţiilor sau securitatea aplicaţiilor sale.

 

Modificarea Acordului

 

Premier World SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.