Poșeta „Porsche Design TwinBag” – un design, două stiluri

Porsche Design, faimosul  brand german de obiecte de lux, a lansat recent prima colecție de poșete. Numită TwinBag datorită celor două moduri în care poate fi purtată, mulțumită toartelor extensibile unice pentru Porsche Design, noua colecție este disponibilă din 1 martie în toate magazinele Porsche Design din lume și la magazinul online oficial al brandului.

 

Poșeta „Porsche Design” din piele de crocodil

Distinctivă datorită designului unic și materialului din care este fabricată – piele de cea mai bună calitate – poșeta are inclus un sistem de purtare inteligent: toartele ajustabile permit poșetei TwinBag să fie purtată ca o poșetă de mână, sau ca pe o geantă de umăr. Aspectul modern și sportiv al obiectului se poate transforma instantaneu într-un accesoriu elegant pentru ținuta de seară.

 

Produsă în Florența de către meșteri artizani experimentați și dedicați, TwinBag va fi disponibilă într-o varietate mare de materiale: de la piele de struț, la eleganta piele de crocodil și moderna piele de vițel, în timp ce spectrul coloristic se extinde la albastru, negru, alb, albastru mat, maro, auriu laminat, argint laminat, portocaliu etc. – de la albul elegant la atemporalul și clasicul negru. Accesoriile poșetei sunt fabricate din metale prețioase, ca aurul alb, aurul roz, aurul mat argintul și cromul.

Poșeta „Porsche Design” este disponibilă în mai multe culori


Posturi similare: