Avionul cu reacție Airbus ACJ319 redefinește conceptul de lux

Ești miliardar și încă mai călătorești cu avioanele companiilor de transport aerian? Airbus are o soluție pentru tine – noul jet privat Airbus ACJ319, conceput să îți satisfacă toate dorințele. Avionul, utilizat de compania charter VVIP Comlux, este un jet de clasa business cu birou propriu la bord și o locuință în toată regula. Airbus conține spații dedicate muncii, spații de odihnă, dormitoare și băi, asigurând confort extrem pe cate ți-l dorești.

Airbus ACJ319

Camera de zi este ornamentată cu scaune din piele cream, canapele largi și covor moale, pentru o relaxare completă. Mesele din lemn lustruit, cu lămpi mici și trandafiri roșii completează decorul. La bord se găsește și un televizor imens montat pe un perete și o masă de cină de dimensiuni uriașe.

 

Dormitorul privat are pat dublu, o sofa cu trei locuri și un al doilea televizor montat pe perete. Parte integrantă a acestei încăperi este și biroul mic, unde se pot derula în liniște afacerile. Baia este decorată cu robineți din aur și are un duș uriaș. Proprietarii pot decora interiorul avionului după placul lor.

 

Airbus ACJ319 este unul dintre cele mai mari jeturi private de pe piață, cu înălțimea cabinei de 2,25 metri și lățimea de 3,7 metri. Charter-urile complet echipate sunt achiziționate de miliardari, guverne și corporații. La prețul de 87 de milioane de dolari cumperi posibilitatea de a munci la mare înălțime, cu tot comfortul unei locuințe noi de lux.

Airbus ACJ319 - camera de zi


Posturi similare:

  • Nici un post similar!