Colecția de mobilier Aston Martin Interiors 2013 va fi expusă în aprilie la Salone del Mobile

 

Dacă sunteți fan al mașinilor Aston Martin și căutați mobilier modern pentru casă, luați în considerare și colecția Aston Martin Interiors 2013 – noua colecție de mobilier de dormitor și cameră de zi a producătorului de automobile. Pentru a aduce o notă de inspirație fanilor ce urmăresc cu atenție designul automobilelor, trebuie să știți că mobilierul Aston Martin reflectă trei elemente importante specifice autoturismelor: putere, frumusețe și suflet.

 

Mobilier din colecția „Aston Martin Interiors 2013”.jpg

La fel de potrivită pentru acasă, birou sau medii corporative, întrega colecție de mobilier greu și ușor, scoasă în evidență de o serie de lumini dinamice, a fost concepută în stil contemporan. Unicele și atemporalele piese de mobilier sunt fabricate din lemn, oțel și fibre de carbon, pe de o parte, piele și lână de calitate superioară, pe de altă parte, bine proproționate, astfel încât să asigure un design ergonomic extrem și comfort de lux. Colecția a fost realizată cu ajutorul unor tehnologii industriale avansate combinate între ele, iar pielea folosită pentru decorarea ei este de calitate premium.

 

Canapea din colecția Aston Martin 2013

Un exemplu relevant din colecție este canapeaua monocoque din fibre de carbon decorată cu aplice strălucitoare din aluminiu. Conceptul monocoque este utilizat în domeniul auto și este legat de construcția internă a structurii, care suportă greutăți excesive numai cu ajutorul unui strat exterior subțire, precum pielea. Căptușeala, care este fixată pe structură cu ajutorul unor centuri din elastic și cârlige din aluminiu, este fabricată din spumă poliuretanică acoperită cu piele sau lână fiartă. Este disponibilă în mai multe culori.

 

Canapea cu structură din aluminiu colecția Aston Martin 2013

Alte piese de mobilier sunt sofaua și fotoliul cu structură din aluminiu învelite în mai multe feluri de piele de mai multe culori: albastru, galben și fumuriu. Fiecare piesă a colecției Aston Martin este fabricată în Italia și este distribuită exclusiv de către o companie italiană producătoare de mobilă: Formitalia Luxury Group Spa. Colecția va fi expusă la Salone del Mobile 2013, ce va avea loc la Milano în intervalul 9 – 14 aprilie.


Posturi similare: