Cognac Remy Martin Louis XIII Rare Cask 42,6 – combinație unică de arome

Remy Martin Louis XIII Rare Cask este unul dintre cele mai scumpe și prețuite cognacuri. Ca urmare a succesului său, Louis XIII a lansat spectaculosul Louis XIII Rare Cask 42,6, un soi de cognac descoperit de talentatul maistru Pierrette Trichet. Vor fi ambalate în total 738 de sticle cu cognacul special, fiecare dintre ele fiind gravate cu numărul lor unic și vor costa 23.000 de dolari per sticlă, ca și cutia în care vor fi ambalate. Alături sticlei de cognac, în cutie vor mai fi ambalate și o pereche de pahare. Pachetul va fi disponibil din septembrie 2013 în locații exclusiviste, ca The Arts Club, 45 Park Lane, Harrods sau Hedonism Wines.

 

Sticla cognacului Louis XIII Rare Cask este fabricată din cristal Baccarat foarte prețios, poartă amprenta Rare Cask, și reprezintă munca a 20 de maiștri artizani, care trebuie să execute obiectul din cristal în culoarea cea mai provocantă pentru artizanii din întreaga lume. Un decor din aur roz îmbracă gâtul sticlei, încoronată cu un dop din cristal negru. La fel ca Louis XIII, cognacul Rare Cask a fost îmbătrânit timp de 100 de ani într-un butoi neobișnuit, antic, cunoscut sub numele „tierçons”.

 

Cognag „Remy Martin Louis XIII Rare Cask”

Totuși, numai când cognacul a ajuns în ultima etapă de fermentare, a descoperit Pierrette senzaționala băutură de excepție; și-a dat seama instinctual că are în Rare Cask o licoare distinctă. Dacă veți avea unica ocazie în lume să gustați cognac Louis XIII, veți descoperi gusturi nemaiîntâlnite, rezultat al fermentării de un secol. Recompensa îndelungatului proces este un cognac cu adevărat extraordinar cu arome bogate și de o complexitate nebănuită, cu o multitudine de arome pe care nicio persoană din lume nu poate să le descifreze după o singură degustare.

 

Cognacul „Remy Martin Louis XIII Rare Cask 42,6”  este dominat de o combinație unică de arome dată de butoiul în care a fost fermentat, între care se disting mai vag sau mai puternic notele de stafide și curmale, amestecate cu cele de turtă dulce, prună și chimbir, accentuate de cele de frunză de tutun.


Posturi similare: