Noul ceas Titan Black Rolex Daytona Chelsea FC este dedicat fanilor clubului londonez

Acest sezon nu a început prea bine pentru Chelsea FC, oricum nu așa cum au planificat. În semn de consolare pentru fanii echipei de fotbal, piața de profil a fost invadată de ceasuri ce reflectă trecutul apropiat al formației: câștigarea Ligii Campionilor în 2012. Ceasul Titan Black Chelsea FC Rolex Daytona a fost creat în cinstea acestui eveniment magnific pentru clubul londonez. Anul trecut, echipa a însărcinat compania Titan Black din Londra, specializată în personalizări de ceasuri, să prelucreze nițel ceasurile Rolex Daytona.

Ceasul „Chelsea FC European Champions Edition Rolex Daytona”

Fiecare ceas va fi prezentat membrilor echipei, managementului și directorilor clubului de fotbal. Noul model poartă culorile Clubului de Fotbal Chelsea, sigla echipei, sigla UEFA și pe a Ligii Campionilor.

 

Un erou adevărat al fanilor clubului, cel mai bun fundaș central al echipei și căpitanul cu cel mai mare succes din istoria clubului Chelsea, John Terry, a fost văzut la mână cu ceasul său Chelsea FC European Champions Edition Rolex Daytona. Dacă iubești clubul Chelsea, vei iubi acest ceas.


Posturi similare:

  • Nici un post similar!