1 Million Intense – noul parfum Paco Rabanne

 

Ca urmare a succesului înregistrat de parfumul 1 Million Fragrance, cu 23 de milioane de sticluțe vândute de la lansarea din iulie 2008, și a succesorului său, Lady Million, care a atins la vânzări cifra de 5 milioane în numai 8 luni de la lansarea din martie 2011, Paco Rabanne revine cu lansarea parfumului 1 Million Intense. Această versiune mai puternică a celebrului parfum masculin lansat în 2008 este caracaterizat ca fiind esenţa pură a extravaganţei datorită ambalajului din aur strălucitor.

 

Versiunea mai intensă a originalului 1 Million are note de top de mandarin roşu, nucşoară, piper negru şi şofran. Notele de mijloc sunt alcătuite din trandafir, scorțișoară și neroli, iar aromele de final sunt formate de piele, rădăcină de stânjeni, paciuli și lemn de sandal.

 

Paco Rabanne - parfumul „1 Million Intense”

Aceleași vedete care au prezentat versiunile anterioare ale parfumurilor Paco Rabanne, Dree Hemingway și Matt Gordon, vor figura și în spotul publicitar pentru „1 Million Intense”. Fotografiile realizate de Nathaniel Goldberg, și înregistrările video alb-negru, ce poartă semnătura lui Paul Gore, au fost inspirate din secvențe hollywoodiene de referință, în special de „Goldfinger”.

 

1 Million Intense de Paco Rabanne a fost lansat în martie a.c. și va fi disponibil la prețul de 56 euro per sticla de 50 ml. Sunt curios dacă noul parfum va fi tot atât de popular ca precesorii săi.


Posturi similare: