Piaget a prezentat la SIHH 2013 câteva modele de ceasuri de excepție

Piaget-G0A38211

La ediția din acest an a SIHH, ce avut loc la Geneva, Piaget a prezentat o colecție de ceasuri pentru a căror concepere fabricantul elvețian de ceasuri și bijuterii a combinat experiența de 136 de ani din domeniu cu designul atrăgător ochiului. Dintre acestea remarcăm ceasurile de damă din colecția Limelight Gala, iar dintre ceasurile dedicate bărbaților modelul Emperador Coussin Ultra-Thin Minute Repeater, cel mai subțire ceas fabricat vreodată.

 

Colecția Limelight Gala este caracterizată de liniile ondulate stilizate și diamantele rotunde cu care este ornamentată marginea ecranului, respectiv ecranul ceasului și brățara la unele modele. Colecția aceasta sugerează discret farmecul și rafinamentul ceasurilor-bijuterii cu care s-a remarcat Piaget în anii 1960. De la simplicitatea clasică a ceasului Limelight Gala cu aur alb și brățară din satin negru, până la exuberantul Limelight Gala în aur alb, ornamentat cu 62 de diamante rotunde cu ecranul încrustat cu 228 de diamante dreptunghiulare și brățara ornată cu alte 451 de diamante, colecția Limelight Gala îți taie respirația. Knock-out! Puteți viziona colecția aici.

 

Colecția Couture Précieuse, lansată inițial toamna trecută la Biennale des Antiquaires, eveniment bianual ce are loc la Paris, este o colecție de bijuterii și ceasuri de mână ce ridică standardele, atât pentru bijuterii, cât și pentru ceasuri. Fiecare ceas din colecție este tot atât de mult bijuterie pe cât este ceas, începând cu ceasul cu lănțișor în valuri, până la ceasul din aur roz, ultra-ușor, ornamentat cu 194 de diamante dreptunghiulare. Puteți viziona colecția Couture Précieuse aici.

 

Pe lângă mirifica colecție de ceasuri-bijuterii, Piaget a prezentat anul acesta și o minunăție în arta ceasornicăriei: ceasul Emperador Coussin Ultra-Thin Minute Repeater. Cu lățimea mecanismului de 4,8 mm și a carcasei de 9,4 mm, modelul reprezintă culmea creativității, dezvoltării și manoperei realizate în totalitate de Piaget, pentru care a fost conceput setul Calibre 1290P minute repeater, cel mai subțire mecanism automatic din lume.

 

În continuare o să prezint cinci dintre cele mai extraordinare modele:

 

Ceasul Piaget Limelight Gala din aur roz

Ceasul Piaget Limelight Gala cu aur roz are carcasa montată cu 62 de diamante rotunde de circa 2,8 carate și ecranul ornamentat cu 336 diamante rotunde de circa 1,7 carate, cu inserţii din aur roz. Brățara este din satin alb cu încuietoarea ornamentată cu 15 diamante rotunde de circa 0,1 carate.

Ceasul Piaget Limelight Galadin aur alb

Ceasul Piaget Limelight Gala cu aur alb are carcasa montată cu 62 de diamante dreptunghiulare de 1,8 carate și ecranul ornamentat cu 228 diamante rotunde de circa 1 carat, cu inserții din aur alb. Brățara și tot ce îi aparține este ornamentată cu 451 de diamante rotunde, circa 16,4 carate.

Piaget Limelight Gala

Tot din gama Limelight este și acest model din aur alb, care are carcasa montată cu 62 de diamante rotunde de circa 1,8 carate și ecranul argintiu cu cifre romane negre. Se livrează cu o brățară de culoare neagră cu încuietoarea ornamentată cu un diamant rotund.

Piaget Limelight Gala din aur roz

Ceasul din aur roz din gama Limelight cu carcasa ornamentată cu 62 de diamante rotunde de circa 2,8 carate, cu ecranul montat cu 336 diamante rotunde de 1,7 carate și inserții din aur roz. Ceasul se livrează cu o brățară albă cu încuietoarea ornamentată cu 16 diamante rotunde de circa 0,1 carate.

Ceasul Piaget „Emperador Coussin Ultra-Thin Minute Repeater”

Piaget Emperador Coussin Ultra-Thin Minute Repeater din aur roz este cel mai subțire ceas automatic cu mecanism minute repeater din lume, mecanismul fiind de 4,8 mm, iar ceasul în sine de 9,4 mm.


Posturi similare: