Leica Sport Optics a lansat noua gamă de binocluri Geovid HD-B

Leica a prezentat publicului la Shot Show în Las Vegas o gamă de binocluri revoluționare, Geovid HD-B, care sunt dotate cu cel mai inovator program balistic existent la ora actuală pe piață.

 

Programul balistic ABC, sau Advanced Ballistic Compensation, de o precizie foarte mare, cu care sunt dotate binoclurile Leica Geovid HD-B este capabil să determine poziția exectă a punctului-țintă, să execute corecțiile necesare și să afișeze rezultatul în câteva fracțiuni de secunde. Când spun rezultat, mă gândesc inclusiv la specificul muniției, la unghi, temperatura și presiunea atmosferică. În plus, va oferi informații relevante în trei formate diferite pentru trei aplicații de vânătoare diferite: valorile traiectoriei pentru lunete standard, puterea impactului proiectilului, distanța orizontală pentru lunete balistice.

 

Leica, binoclul Geovid HD-B

Geovid HD-B accesează baza de date proprie cu traiectorii balistice pentru practic toate calibrele standard de muniție. În plus, utilizatorii vor putea încărca manual în baza de date, cu ajutorul unui card micro-SD, parametrii proprii și informații despre muniția specială pe care doresc să o folosească. Mulțumită noilor progrese tehnologice, Geovid HD-B a fost conceput ca să stabilească noi standarde ergonomice și de mânuire. Binoclul se poate prinde și ține în mână foarte bine, ceea ce garantează manevrarea lui confortabilă și fără riscuri, chiar și atunci când este utilizat o perioadă lungă de timp. Cele două butoane de control sunt ergonomice și plasate în locuri ideale, atât pentru utilizatorii stângaci, cât și pentru dreptaci.

 

Leica Geocid HD-B se adaptează stilului individual al fiecărui vânător și asigură rezultate optime în toate situațiile, independent de echimapentul folosit. Această combinație între conceptele inovatoare, printre care elementele optice HD (high definition), programul balistic ABC, cardul de memorie micro-SD și caracteristicile ergonomice fac din binoclurile Leica Geovid un produs de top.

Leica Geovid HD-B


Posturi similare: