Stațiunea „Le Blanc Spa” – lux, all-inclusive, interzis copiilor – o bucată de rai în Cancun

Dacă e să discutăm despre stațiunile de odihnă de lux, „Le Blanc Spa” din Mexic, este fără egal. În centrul zonei de hoteluri din Cancun, dar parcă ar fi la sute de kilometri depărtare față de stațiunile din apropiere, pe o insulă privată cu nisip auriu din largul țărmului estic al insulei Cancun, veți descoperi această stațiune all-inclusive uimitoare, destinată în exclusivitate oamenilor maturi. Luxoasa, minimalista și alba bucată de rai din agitatul Cancun, ocupă locul 3 în top 10 al stațiunilor all-inclusive din lume, locul 1 pe Riviera Maya din Cancun și este câștigătoarea în 2012 a prestigiosului premiu Reader’s Choice Award.

O bucată din rai - Le Blanc Spa Resort, Cancun

Cuibărită în seculara enclavă între Laguna Nichupte și lucitoarea Mare Caraibe, stațiunea cu 260 de camere oferă servicii de lux la cel mai înalt nivel, de la începutul șederii musafirilor până la plecarea lor – o experiență all-inclusive ce cuprinde apartamente aranjate impecabil, servicii spa aduse la nivel de artă și experiențe culinare care nu știu ce este locul secund. Toate camerele sunt dotate cu sistem de aer condiționat și au balcoane proprii orientate spre Marea Caraibe sau Laguna Nichupte. Interioarele sunt decorate în stil minimalist, cu mobilier de culoare albă fără excepție și parfumate în arome folosite la spa.

 

Stațiunea „Le Blanc Spa” Cancun

Potrivit turiștilor care au ales „Le Blanc” pe poziția întâi: „Personalul te tratează ca și cum ai face parte din familie”. „Preparatele sunt cu o clasă peste tot ce ai încercat până acum”, la restaurantul „Lumière” cu meniu francez; pentru un meniu italinesc ca la carte trebuie să vizitați restaurantul „Blanc Italia”. Serviciile spa se adresează cuplurilor iar spațiile cu această destinație sunt înconjurate de grădini de bambus – „pentru răsfăț fără compromisuri!”

 

Musafirilor le este îndeplinit orice capriciu, indiferent că este vorba despre o baie revigorantă în bazin sau statul la soare pe marginea unuia dintre cele trei piscine, ori de o partidă de golf pe legendarele terenuri Jack Nicklaus Cancun, ori de excursii la străvechile ruine mayașe sau prin jungla din Yucatan, sau că este vorba despre provocarea de un lux suprem de a nu face nimic altceva decât să stai întins pe plajă și să te bălăcești în valurile delicios de calde.

Aromaterapie la cel mai înalt standard

Numele stațiunii Le Blanc Spa sugerează că serviciile spa sunt esența ei. Parfumurile folosite la  aroma terapie adie prin toate încăperile și melodiile „spa” se pot audia în interiorul și pe plaja stațiunii. Este imposibil să devii stresat în această atmosferă. Te poți bucura de beneficiile hidroterapiei și orice alt tratament de întreținere și relaxare, printre care Shiatsu sau masaj Thai.

 

La mall-ul Plaza la Isla vei găsi magazine, restaurante și posibilități de petrecere a timpului liber la numai 400 de metri de la hotel. Un turist spunea: „Este fermecător, fără să dea senzația de pretențios. O stațiune uimitoare și de lux, unde tot ceea ce ți-ai dorit vreodată se află la dispoziția ta”.

Dormmitor la „Le Blanc Spa”


Posturi similare: