Leica V-Lux 40 și Silverline 8×20, cadourile perfecte pentru orice aniversare

Leica, manufacturier internațional de produse fotografice și optice, vă recomandă cadoul perfect pentru orice aniversare. Puteți alege între camera foto digitală compactă, V-Lux 40, și binoclul Silverline 8×20. Indiferent ce alegere veți face, zilele speciale ale celor dragi vouă vor deveni memorabile cu ajutorul ofertei Leica.

 

Leica V Lux 40 - cameră foto digitală compactă

V-Lux 40, o cameră foto digitală compactă cu super-zoom de mărime mică, este instrumentul perfect de memorare a evenimentelor speciale și a celor mai intime momente. Are rezoluție de 14,1 megapixeli și un senzor CMOS recent re-proiectat, deci este capabil să mărească fotografiile cât de mult doriți. Dacă selectați din meniu burst mode, aparatul poate efectua 10 fotografii pe secundă la rezoluție maximă. În meniul high speed mode, acesta ia o serie impresionantă de 60 de fotografii pe secundă, dar rezoluția lor este restricționată la 3,5 Mp.

 

Aparatul mai este dotat cu 40 de funcții GPS, astfel încât poate fi înregistrată locația exactă a fiecărei fotografii efectuate, dar și cu funcții video HD cu capacitatea de a captura 1.080 filme video. Camera mai este dotată cu ecranul cu cea mai mare rezoluție din gama de ecrane Leica – un LCD de 460 k dot 3.0 inch. Sunt incluse în pachet și programe ajutătoare, ca Adobe Photoshop Elements 10 și Premier Elements 10.

 

Nu contează cât de performant este aparatul foto, pare oarecum incomplet fără o husă adecvată. Leica s-a ocupat de această problemă: V-Lux 40 se livrează cu o husă maro din piele de vițel.

Leica - binoclul Silverline

Stilizatul binoclu Leica Silverline 8×20, ce combină eleganța subtilă și precizia artizanală cu calitatea de excepție a vizualizărilor, vă permite să vă bucurați de momentele cu adevărat remarcabile. Vă așteaptă o întreagă lume de experiențe vizuale remarcabile. Fiind ușor ca pana, discret și de dimensiune redusă, Leica Silverline își delectează utilizatorii în acțiune cu capacitatea de mărire de 8x – un câmp generos de vizualizare – și un plan de vizualizare confortabil pentru ochi. Modelul beneficiază de o configurație optică foarte puternică: prisme P40 phase stratificate, lentile multistratificate și  claritate excepțională indiferent de vreme.

 

Într-un final, prețurile! Camera foto digitală compactă Leica V-Lux 40 are prețul de 550 lire sterline, iar husa din piele costă 80 de lire sterline; binoclul Leica Silverline 8×20 valorează 690 lire sterline.


Posturi similare: