Statuia „Micuța Sirenă”, o prețioasă și valoroasă operă de artă

Anul trecut, Casa de Bijuterii „BonCadeau” a prezentat publicului o colecție de figurine unică în stil Faberge, ce a fost evaluată la 4,4 milioane de dolari. Colecția conține 10 piese fabricate din metalul cel mai strălucitor și din cele mai valoroase pietre prețioase. Mai mult decât atât, au reușit și să păstreze intactă tradiția Faberge când au creat figurina numită „Micuța sirenă”. Fără îndoială, cea mai interesantă este ideea și filizofia ce au fost întruchipate în această capodoperă ale artei bijutierilor.

 

„Micuța sirenă” - BonCadeau

Un bijutier specialist, Chevalier Michael Perkhin, a dat viață și frumusețe statuii ce imaginează un mister și o legendă a lumii subacvatice. Maistrul a folosit mai mult de 1 kilogram de metale prețioase (aur, argint, rodiu și poleiri aur de 24 de carate), ca și diamante de 10 carate, reușind astfel să imortalizeze frumusețea sirenei într-o atmosferă romantică, ajutat, desigur, și de niște LED-uri de culoare albastră.

 

Statuia sirenei de 190x150x160 mm se livrează cu un adaptor și o cutie din lemn prețios, la prețul de 240.000 de dolari. Dacă frumusețea pură ce încântă irisul nu are preț pentru dvs., merită să luați în considerare această capodoperă a aurarilor ruși.


Posturi similare: