Angelina Jolie și Brad Pitt lansează propria marcă de vin

Vin rose „Chateau Miraval”

Se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt se pricep la toate. În afara joburilor obișnuite, acelea de a concepe designul colecției de bijuterii pentru Asprey și de a-i îngriji pe cei șase copii ai lor, celebrul cuplu a găsit timpul necesar și pentru a conduce o afacere cu vinuri. Aceștia dețin propria marcă de vin, denumit cu numele proprietății lor din Franța, Chateau Miraval. Sortimentul de vin va fi lansat luna viitoare, când primul ambalaj de Miraval va vedea lumina zilei și va fi vândut pe piața de profil.

 

Superstarurile hollywwodiene au format parteneriat cu Marc Perrin, ce provine dintr-o veche familie de producători de vinuri, pentru a crea paharele pentru vinul lor rosé, fermentat din strugurii culeși de pe vasta lor proprietate de pe Riviera franceză, estimată la 35 de milioane de lire sterline. Cuplul a contribuit și la conceperea designului sticlei primului produs Chateau Miraval.

 

Perrin afirmă: „Brad și Angelina sunt foarte prietenoși, oameni drăguți cu picioarele pe pământ. Gândesc pe termen lung. Dacă i-ați cunoaște, v-ați da seama că ei caută perfecțiunea peste tot și în toate.”

 

Brad Pitt susține într-o declarație de presă că ambii sunt încântați de noua lor activitate din domeniul de procție de vinuri. „Suntem amândoi implicați cu trup și suflet, și foarte entuziasmați de proiectul cu vin la care contribuie prietenii noștri, familia Perrin”, susține el. După lansarea sortimentului rosé, renumitul cuplu împreună cu Perrin, se va concentra asupra lansării unei colecții de vinuri albe selecte, pentru ca în cele din urmă să lanseze și vinurile roșii.

 

Angelina și Brad se alătură altor celebrități care se ocupă cu producția de vinuri.  Drew Barrymore, regizorul Francis Ford Coppola, cântărețul sir Cliff Richard, Dave Matthews, Fergie și Josh Groban completează lista starurilor cu mărcile proprii de băuturi bahice.

Chateau Miraval - proprietatea lui Angelina Jolie și Brad Pitt


Posturi similare: