Cine și ce a purtat la Premiile Oscar 2013 – Jennifer Lawrence a făcut senzație și pe sticlă și pe scenă

Bijuteriile de marcă și rochiile celor mai cunoscute case de modă au fost inevitabil în centrul atenției celei de-a 85-a ediție a festivalului de decernare a premiilor Oscar, cea mai importantă noapte din arta cinematografiei. Covorul roșu a fost dominat în acest an de combinații clasice de aur alb și diamante, accentul fiind pus pe cercei, brățări și inele, colierele lipsind aproape în totalitate din accesoriile vestimatare ale vedetelor ce au participat la eveniment.

Charlize Theron în rochia Dior cu bijuterii Harry Winston

Astfel, cu o coafură simplistă pentru părul său blond scurt, gazda evenimentului Charlize Theron s-a afișat într-o rochie peplum albă completată cu succes de bijuterii Harry Winston cu multe carate, despre care se spun că valorează 4,5 milioane dolari. Numai cele două brățări vintage de la încheieturile mâinilor au cântărit peste 100 de carate. Adele, câștigătoare a premiului Oscar, a interpretat la ceremonie melodia ei din „Skyfall” arătând impecabil cu cerceii „Feuilles” creați de Van Cleef & Arpels în 1970, în timp ce Jessica Chastain a optat pentru o strălucitoare rochie Armani Privé. Și ea a purtat bijuterii vintage Harry Winston: cercei din aur alb cu dimamante de 24 de carate și o brățară din aur, ambele fiind create în anii ’60.

 

Jennifer Lawrence a purtat o rochie Dior - cea mai spectaculoasă rochie a serii

Cea mai impresionantă rochie a serii a fost purtată de Jennifer Lawrence, vedeta peliculei „Silver Linings Playbook”. Poate i-a făcut trena rochiei Dior ceva probleme pe treptele scenei pe care a primit Oscarul pentru Cea mai bună actriță în rol principal, dar cu siguranță a meritat efortul – un preț mic pentru cel mai impresionant moment al ceremoniei. Lawrence a purtat pentru prima dată în public un lung lănțișor Chopard din aur alb, ornat cu diamante de 73 de carate, purtat pe spate. Anne Hathaway, câștigătoarea Oscarului pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, a decis și ea să poarte lănțișorul pe spate, astfel că la prima vedere părea un colier simplu. Numai întoarsă cu spatele dezvăluia impresionantul colier Tiffany & Co din colecția „Blue Book” 2013.

Renée Zellweger purtând spectaculoasele brățări Van Cleef and Arpels

Renée Zellweger a adus puțină culoare petrecerii fiindcă și-a ajustat bijuteriile cu covorul pe care s-a plimbat: două brățări Van Cleef & Arpels fabuloase, ornamentate cu rubine de peste 90 de carate. Pietrele colorate au fost opțiune și pentru actrița de origine chineză, Fan Bing Bing, care a purtat cercei roz și brățară Chopard  cu safire și diamante. Jane Fonda s-a alăturat celor două vedete cu cerceii cu diamante galbene și inelul Chopard care au completat rochia Versace de culoare galbenă.

Britney Spears în strălucitoarea rochie neagră

Quvenzhane Wallis, nominalizată pentru premiul de Cea mai bună actriță la numai 9 ani, a combinat bijteriile cu diamante Forevermark cu o rochie Armani și o poșetă „fluffy puppy”. Și, în fine, dar nu în cele din urmă, nu voi încheia fără să o amintesc pe Britney Spears, care s-a etalat într-o rochie neagră sclipitoare mulată pe corp și cu un zâmbet larg. Ca accesorii la rochia neagră, renumita căntăreață a optat pentru o pereche de cercei Grisogono unicat în lume, cu diamante negre și safire albastre și galbene. De aici și zâmbetul generos: cine nu și-ar dori să poarte chiar și numai pentru o seară frumoasa pereche de cercei?

Anne Hathaway, pe covorul roșu Oscar 2013
Cantautoarea Adele a purtat o pereche de cercei Van Cleef & Arpels
Jessica Chastain a purtat pe covorul roșu o rochie Armani Privé


Posturi similare: