Tom Ford va lansa „Sahara Noir” în Orient

Tom Ford intenționează să cucerească Orientul Mijlociu unde va lansa în martie noul său parfum, ”Sahara Noir”. Aventura parfumierului nu se va opri aici, fiindcă în mai este programată lansarea și pe piața europeană. Inspirat de istoria și cultura orientală, Tom Ford a creat o aromă nouă, bogată și exotică, un omagiu adus Orientului Mijlociu.

Parfumul lui Tom Ford - „Sahara Noir”

„În Orientul Mijlociu sunt apreciate aromele luxuriante, emoționale și memorabile, cu calitate superioară; parfumul este purtat acolo într-un mod foarte familiar pentru mine. «Sahara Noir» este viziunea mea asupra acestei moșteniri”, a declarat Tom Ford.

 

Parfumul destinat sexului frumos are aromă puternică de flori orientale, notele sale superioare fiind de mentă indiană, mandarin, portocale, violete, ghimbir și busuioc; notele de mijloc sunt dominate de florile de grapefruit, portocal, tutun și piper negru, în timp ce la notele de final predomină chihlimbarul, cedrul, paciuli, mușchiul de stejar și de piele.

 

„Este un parfum profund și consistent care stimulează simțurile”, a adăugat parfumierul.

 

„Sahara Noir” se va livra în sticluțe aurii cu semnătura lui Tom Ford pe o plăcuță aurie. Va fi ambalată într-o cutie de carton aurită și scobită pe fațadă. Sticluța va conține 50 ml din minunatul parfum „Sahara Noir”, însă deocamdată nu se cunoaște prețul.

Parfumul „Sahara Noir” - campania de lansare


Posturi similare: