Noul superiaht „Project 12” costă 26 milioane dolari

Iahtul de 46,57 metri lungime, prezentat publicului amator în august 2012, a fost scos recent la vânzare. Construit de Cantieri di Pisa pentru clasa ABS, conform normelor MCA, acest vas minunat cu performanțe excelente, ultimul model din gama Akhir, va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

 

Superiahtul „Project 12”

Exteriorul a fost proiectat de Galeazzi Design, în timp ce interiorul a fost creat de designerul Mark Berryman. Această frumusețe irezistibilă este dotată cu apartamente atrăgătoare și versatile în șase sau șapte modele de design, ceea ce va asigura satisfacția tuturor pasagerilor. Iahtul are o sală de recepție imensă pe puntea principală, cu uși culisante uriașe și parapeți pliabili, mulțumită cărora se poate amenaja câte un balcon pe fiecare parte a iahtului, cu o spectaculoasă priveliște pe o rază de 180°. Nava mai deține un aparatement VIP, două apartamente cu pat dublu și două apartamente cu două paturi. Interiorul este din lemn de tec, ornamentat cu piele.

Camera de zi a superiahtului

Nava este propulsată de două motoare diesel MTU 16V 4000 M93L, cu care poate atinge viteza maximă de 24,5 noduri și o viteză de croazieră de 22,5 noduri. Prețul de pornire a iahtului „Project 12” este de 19,5 milioane de lire sterline, sau 26 de milioane de dolari.

Dormitor pe iahtul „Project 12”

Sufrageria iahtului


Posturi similare:

  • Nici un post similar!