Vertu Ti, primul telefon cu android al brandului

La scurt timp după ce s-a zvonit că va fi lansat primul telefon Vertu Ti cu sistem de operare android, aparatul a și văzut lumina zilei. Se pare că luxul și prețul exorbitant nu sunt suficiente și că se va naște o întreagă generație de smarphone-uri Vertu Ti pentru care sistemul de operare android folosit la primul model este ideal.

 

Telefonul are sistem de operare Android 4.0.4, ecran de 800×480, procesor de 1.5 Ghz, Bluetooth 4.0 și NFC. Modelul procesor este Snapdragon MSM8260 SoC, are radio WCDMA 850/900/1700/1900/2100 și o modestă baterie de 1.250 mAh. Acest telefon păstrează lookul clasic al telefoanelor Vertu, dar utilizează cele trei butoane caracteristice telefoanelor cu android.

 

Vertu Ti, primul smartphone cu android al brandului

Vor fi lansate patru variante a modelului Ti: titan negru PVD cu piele neagră, titan negru cu piele de crocodil, amestec metalic roșu-auriu și titan negru cu piele. Interesant este faptul că versiunea roșu-auriu are un buton de căutare SEARCH  în locul butonului RECENT APPS, dar presupun asta s-a întâmplat fiindcă versiunea este mai veche.

 

Vertu a lansat linia de smartphonuri cu android la sfârșitul lunii februarie, la Mobile World Congress. Vertu Ti va costa cam 4.000-10.000 de dolari, în funcie de model, însă prețul exact nu a fost comunicat deocamdată oficial.


Posturi similare: