Gisele Bündchen este noua imagine a Chanel

Faimosul fotomodel de origine braziliană, Gisele Bündchen, a fost prezentată recent pe toate site-urile de socializare ca fiind nouă frumusețe a Casei de modă „Chanel” și prin intermediul unui film de scurt metraj, un teaser, a prezentat o gamă nouă de farduri. În ciuda zvonurilor apărute pe web cum că Rihanna va deveni noua imagine a Chanel, brandul de lux a ales-o în cele din urmă pe Gisele Bündchen ca ambasador al său.

 

Gisele Bündchen este noua divă Chanel

Noua gamă de farduri a Chanel, Les Beiges, include o pudră de față ce a fost prezentată în filmul de scurt metraj regizat de Mario Testino. Modelului îi radiază fața în cele 20 de secunde cât durează teaser-ul.

 

Din moment ce Gisele Bündchen pozează pentru designeri și branduri cu renume internațional, ca Versace, Givenchy, Isabel Marant și H&M, nu a mai fost implicată în campaniile de modă care au consacrat-o. Totuși, a fost imaginea Max Factor în 2008.

 

Noua gamă de farduri Les Beiges a Chanel va fi lansată pe piață pe 15 martie. Puteți viziona filmul de scurt metraj aici.


Posturi similare: