Șampanie premium „De Watere”, cu aur și diamant

Fiecare sărbătoare grandioasă presupune servirea unui soi de șampanie special, de calitate superioară. Dar ce părere aveți despre această băutură de lux scânteietoare, cu diamante și aur? De Watere a creat un sortiment de șampanie cum nu mai găsești nicăieri în lume, ce poartă la opțiunea clientului un obiect de lux pe fundul sticlei, un accesoriu sub forma unui diamant de 1 carat și banul de pe sigla familiei De Watere îmbrăcat în strat de aur.

 

Șampanie „De Watere”

La prețul de 45.290 dolari, aceasta ar putea fi cea mai scumpă sticlă de șampanie din lume, dar este sigur că licoarea merită să fie servită din frapiera Van Perckens Nr. 8, ce se poate achiziționa la extravagantul preț de 726.500 dolari, ori 550.000 euro. Șampania De Watere este produsă conform metodelor tradiționale verificate. Metoda „Champenoise” garantează o savoare de excepție și menținerea capacității spumante pentru un timp îndelungat. De la strânsul strugurilor, până la alegerea sticlelor și realizarea dozajelor, totul este realizat manual la De Watere.

 

Șampania de lux are un gust aromatic elegant întâlnit numai la sortimentele de vin Brut Blanc, un cuvée realizat prin combinația a 80% Pinot Noir și 20% Chardonay, cu arome subtile de fructe, abia perceptibile, caracteristice sortimentelor Brut Rosé, fermentate în proporție de 100% din struguri Pinot Noir.

„De Watere” - sticla și paharele din set

Sticla de șampanie De Watere se livrează într-o cutie de lemn specială, fabricată manual în Bavaria, Germania, din lemn masiv finisat manual dinspre interior spre exterior, îmbrăcată în satin aur. La rândul ei, cutia este înfășurată în folie de aur ce este prinsă de lemn cu o împletitură din aur, sigilată cu sigiliul casei De Watere.

 

Istoria familiei De Watere a fost dominată de deciziile inspirate sau mai puțin inspirate legate de această excepțională șampanie de lux. Conform legendei, familia De Watere provine dintr-un strămoș de origine normandă, numit Guillaume de Watere. Prima atestare a familiei este din secolul 11 și se găsește într-un document numit Doomsday Book, însă familia s-a îndepărtat de rădăcinile sale normande, s-a împrăștiat și identificarea cu strămoșul lor comun nu a mai fost relevantă pentru descendenți. Prin urmare, a fost creată șampania De Watere în cinstea și pentru omagierea primului De Watere, Guillaume, ca și pentru a sărbători solidaritatea din sânul familiei.

 

Pe cele cinci hectare de viță-de-vie se produc anual numai 22.500 sticle de șampanie De Watere, adică 11.250 de sticle din sortimentul rosé și tot atâtea din sortimentul alb. Numai 20.000 dintre ele, împărțite egal între cele două sortimente, se pot găsi pe piață. Restul de 2.500 de sticle sunt păstrate de și pentru familia De Watere.

Șampania „De Watere” cuvee


Posturi similare: