Parfumul J’adore L’Absolu reinventat de Jean-Michel Othoniel

Casa de modă „Christian Dior” a lansat recent o ediție specială a celui mai reprezentativ parfum al său – J’adore L’Absolu – a cărei sticluță reflectă atât de bine conținutul ei. Faimosul artist francez, Michel Othoniel, în colaborare cu Delphine Arnault, board director al LVMH, au conceput și lansat sticla cu noul look al inegalabilului parfum J’adore l’Absolu: rafinată, voluptoasă, excepțională.

 

Sticla originală a parfumului J’adore L’Absolu a avut, de asemenea, un design minunat cu benzi subțiri din aur ce formau în jurul ei un lănțișor în stil tribal, evocând astfel tradițiile tribului Kayan Lahwi a căror femei se disting prin alungirea gâturilor cu ajutorul unor inele încolăcite între umeri și bărbie.

 

Ultraprețioasa versiune a sticlei lui Jean-Michel Othoniel dorește să transmită mesajul potrivit căruia femeile sunt libere să poarte ceea ce vreau ele să poarte. Colierul din aur de pe gâtul sticlei de parfum a fost înlocuit cu un ornament din sticlă. Neavând nici început nici sfârșit, acest decor face aluzie la infinit și libertate.

 

J’adore L’Absolu de Jean Michel Othoniel

Othoniel a ales maiștri din Veneția ce produc sticla de Murano pentru sticla de parfum. Șnurul încolăcit pe gâtul sticlei și ornamentele sticlei conțin fulgi de aur topit în sticla topită. Mulțumită metodei de suflare a sticlei, fiecare sticlă sofisticată de Murano este unică. Pentru Jean Michel Othoniel, recipientul este o bijuterie, o extensie personală palpabilă, în timp ce pentru artiștii sticlari, acesta trebuie să transmită aceeași forță carnală și senzuală a parfumului: „Este un mod de a  face o declarație, de a manipula, mișcând cu noi când ne mișcăm, dar care cu toate astea râmâne foarte prețios”.

 

Ediția nouă este limitată la numai 300 de exemplare și este disponibilă la prețul de 3.500 dolari.

 

Luxosul și sofisticatul parfum J’adore L’absolu combină sublim intensitatea și senzualitatea notelor sale florale în care mirosurile se amestecă într-o armonie absolută: trandafirul roșu de Damasc, dulce și vibrant, iasomia arabă, seducătoare și luminoasă, cu puternica și voluptuoasa tuberoză indiană.


Posturi similare: