Cea mai scumpă suzetă din lume costă 85.000 dolari

Deși am ocolit până acum să scriu despre obiceiurile snobilor, de data asta trebuie să vă relatez despre cel mai scump biberon din lume. Până nu de mult, cea mai scumpă suzetă din lume valora 17.000 de dolari, însă obiectul despre care vă voi vorbi acum este semnificativ mai scump.

 

85.000 de dolari – atât costă cel mai scump biberon din lume. Sau 54.000 de lire sterline! Bijutierul Matt Case a conceput acest biberon, care a fost prezentat publicului de compania Russell & Case pe 1 februarie 2013, la Liverpool. Suzeta este fabricată din platină și a fost concepută special pentru copiii din insulă.

 

Cel mai scump biberon din lume

Cântărește 250 de grame și valorează mai mult de cinci ori decât primul biberon categorisit ca fiind cel mai scump din lume. „Am dorit ceva ce să atragă atenția și ceva cu totul unic. De aceea, am decis să alegem un obiect de toate zilele și să ne punem amprenta proprie pe el, astfel că s-a născut această copie din platină”, a declarat bijutierul.

 

Totuși, nu pot să nu mă intreb în scop va fi folosită copia de 85.000 de dolari, care, apropo, este din platină? O s-o folosească copii sugaci?

 

Dacă nu sunteți de acord cu mine și dacă considerați că nu numai snobii își pot permite un obiect ca acesta, mai trebuie să vă spun că probabil va trebui să vindeți un copil ca să vă permiteți biberonul din platină!


Posturi similare:

  • Nici un post similar!