Gresso Cruiser Titanium – primul mobil din titan lustruit

După lansarea cu succes a modelului Gresso Regal Titanium – telefonul de lux unghiular, producătorul suedez de aparate de comunicare de lux a decis să meargă mai departe cu un nou model – Cruiser Titanium, primul telefon mobil din titan lustruit. Perfect proporționat în forma unui dreptunghi alungit, carcasa foarte solidă a telefonului este executată din titan cu ajutorul unui echipament de mare precizie. Titanul este folosit pe scară largă în industria aerospațială.

 

Gresso Cruiser Titanium

Carcasa a fost lustruită manual timp de 16 ore cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate special. Este necesar mult efort și acuratețe maximă pentru a lustrui titanul de către un singur meșter calificat, ceea ce face ca aceste aparate să fie foarte rare. Carcasa robustă din titan combină rezistența și greutatea redusă, caracteristici neuzuale pentru alte metale. Rezistă la sarcini foarte ridicate, lovituri, șocuri etc.

 

Sticla ecranului și de pe spatele telefonului, de culoare negru lucios, se potrivește perfect cu culoarea de satin a tastaturii, fabricată în mod tradițional din oțel. Fiecare buton este lustruit manual, ceea ce conferă tastaturii o nuanță fumurie lucioasă și misterioasă, dar și o importanță specială părții exterioare a telefonului. Meșterii de la Gresso au executat o muncă impecabilă și precisă, fiind atenți la fiecare detaliu.

Gresso Cruiser Titanium - telefon de lux

Telefonul cântărește 116 grame și măsoară 112x46x12 mm, dispune de un ecran TFT de 2 inch, cu rezoluția de 240×320 pixeli. Sub ecran, 21 de butoane aliniate exemplar ușurează dactilografierea și efectuarea apelurilor. Aparatul are la bază platforma Symbian S40 și include un aparat foto de 2 MP plasat pe spatele lui. Memoria internă este de 30 MB, dar poate fi mărită până la 2 GB, cu ajutorul cardurilor microSD. Este alimentat de o baterie Li-Ion, de 860 mAh, ce asigură un timp de convorbire de 5,4 ore sau circa 300 de ore în standby.

 

Autenticitatea fiecărui aparat este scoasă în evidență cu ajutorul numerelor gravate pe partea dreaptă a carcasei. Telefonul Gresso Cruiser Titanium se va fabrica în ediție limitată de 555 de unități, iar prețul lui de achiziție este de 2.500 dolari.

Gresso Regal Titanium - telefonul mobil unghiular


Posturi similare:

  • Nici un post similar!