Amplificator „Woo Audio WA7 Fireflies” – sunet fără limite

Melodiile sună atât de bine în căștile cu amplificatorul „Woo Audio WA7 Fireflies” încât le veți audia la un volum mai mare decât cel cu care v-ați obișnuit. Acustica pieselor primește un soi de căldură ce aduce a muzică live. WA7 Fireflies amplifică atât de subtil sunetul încât acesta nu va primi niciodată strident sau forțat.

 

Amplificatorul „Woo Audio WA7 Fireflies”

Amplificatorul pentru căști audio, în formă de cub cu latura de 12,7 cm, are două tuburi vidate protejate cu un strat de sticlă foarte dens. Are un convertor (DAC) built-in USB digital-la-analog de 32 bit/192 kHz și multe piese componente prelucrate la cerere, inclusiv transformatori output dintr-un aliaj de nichel. De asemenea, mai are o mufă de 6,3 mm pentru căști audio cu fir, obișnuite, și o mufă de 3,5 mm pentru căștile audio portabile, ceea ce este într-adevăr notabil fiindcă nu foarte multe amplificatoare pentru căști le au pe amândouă. Manevrarea lină și precisă a volumului, carcasa din aluminiu solid și capacul din sticlă rezistentă conferă senzația unei calități de execepție a aparatului.

Stilul retro este încă la modă

Un comutator de impedanță din spatele amplificatorului permite utilizatorului să optimizeze sunetul din căști pentru sunetele joase (sub 70 ohm) sau cele înalte (peste 70 ohm). Cu ajutorul unei surse RCA analog puteți audia melodii din surse externe, precum radio ori alte aparate mai performante iPod, Schiit Bifrost etc. Amplificatorul este disponibil în carcase de culoarea neagră sau argintie la prețul de 999 dolari. Amplificatorul „Woo Audio WA7 Fireflies” se poate achiziționa direct de la sediul companiei, cu o garanție de restituire de 20 de zile, dar se reține 10% din valoarea achiziției pentru manevrare și reambalare.

Sunet de calitate excepțională cu WA7 Fireflies


Posturi similare: