Bijuterii în formă de inimă de la Van Cleef & Arpels pentru Valentine’s Day 2013

Colecția Sweet Alhambra pregătită de Van Cleef & Arpels ar putea fi cadoul ideal de Valentine’s Day. Aurul roz, sinonim al eleganței anilor ’20 și coralul, una dintre primele pietre prețioase utilizate de bijutieri, frumos scoase în evidență de bijuteria în formă de inimă, vor spune mai mult decât o mie de cuvinte. Se spune că pietrele de coral protejează împotriva ghinionului și fricii, motiv pentru care aceste bijuterii vor face fericită perechea ta. Puteți alege separat câte o bijuterie pentru a o oferi în dar, sau puteți opta pentru întreaga colecție, ce este alcătuită din cercei, inel, lănțișor și brățară.

 

Cerceii Effeuillage.jpg

Cerceii „Effeuillage” costă 6.950 dolari

Numele Effeuillage evocă jocul „mă iubește, nu mă iubește” din copilărie când se smulg petalele unei margarete. Frumos prelucrați, acești cercei se prezintă sub forma unui trio de inimi înconjurate de diamante ce sunt agățate de o patra inimă.

 

Inelul Effeuillage

Inelul „Effeuillage” costă 4.550 dolari

Una dintre cele patru inimi cu care este decorat inelul se leagănă liberă, spatele ei fiind suflată și poate fi gravată cu un mesaj romantic.

Lănțișorul Sweet Alhambra în formă de inimă

Lănțișorul Sweet Alhambra costă 1.500 dolari

Colecția Sweet Alhambra, în culori strălucitoare și motive sofisticate, transmite în șoaptă, abia auzit, un mesaj de fericire zilnic reînnoit. O inimă încântătoare din piatră de coral strălucește pe lănțișorul ei din aur roz.

Brățara Sweet Alhambra în formă de inimă

Brățara Sweet Alhambra costă 1.400 dolari

Brățara îmbină piatra de coral cu căldura unică a aurului roz modelat în formă de inimă, accentuată cu numeroase contururi în formă de mărgele.


Posturi similare: