Șampania Bodyguard Rosé Sauvage, marca Piper-Heidsieck, perfectă pentru Valentine’s Day

Piper-Heidsieck nu este numai șampania favorită în întrega lume, ci și una dintre cele mai originale mărci de șampanie din lume. Încă de la întemeierea mărcii în 1785 de către Florens-Louis Heidsieck, această șampanie a fost mereu asociată cu celebritățile timpurilor: de la Marie Antoinette, regina Franței, la Marylin Monroe, care a declarat la un moment dat că în pat este îmbrăcată în numai câteva picături de Chanel No. 5 și că începe fiecare zi cu un pahar de șampanie Piper-Heidsieck.

 

Șampanie Piper Heidsieck „Bodyguard Rose Sauvage” în sticlă cu piele de rocodil roz

Brandul francez de lux a creat recent Bodyguard Rosé Sauvage, șampania perfectă pentru Valentine’s Day, mulțumită exteriorului uimitor, extra-luxos. Această băutură în ediție limitată se remarcă prin învelișul roz aprins ce imită perfect pielea de crocodil, înveliș ce a fost creat cu ajutorul unei tehnologii de ultimă orăthermoplastic elastomer technology. Aceasta funcționează cam așa: un crocodil de Nil a fost scanat timp de 12 zilei și nopți, iar imaginea rezultată a fost imprimată cu laser pe o matriță din oțel, în care s-a turnat latex topit. Învelișul acesta păstrează șampania rece pentru mai mult timp.

 

În interiorul sticlei rozalii, veți descoperi șampania Rosé Sauvage, prelucrată pe baza unui amestec premiat – Piper Brut NV – o șampanie extrem de bine echilibrată, proaspătă și vie, cu arome ușoare de citrice și flori de primăvară, la care s-a adăugat vin roșu de Côte des Bar, ce îi conferă o culoare intensă, o aromă de fructe somptuoasă și consistentă când este ținută pe limbă.

 

Șampania Piper-Heidsieck Bodyguard Rosé Sauvage este disponibilă pe Whisky Exchange la prețul de 39,95 lire sterline, sau 63,20 dolari.


Posturi similare: