Stay and Play 24 – pachet flexibil la Ritz-Carlton, Charlotte

Situat în inima cartierului de la marginea orașului, Hotelul Ritz-Carlton „Charlotte” a pregătit un pachet excepțional de servicii de delectare și răsfăț, aproape perfect, pentru clienții cu gusturi eco-prietenoase, ambalate în avantaje premiate cu certificări LEED Gold. Acest hotel de categorie AAA Cinci Stele oferă în această perioadă un pachet flexibil de plecare – Stay and Play 24.

 

Pachetul presupune că musafirii se pot caza sâmbătă la orice oră și părăsi hotelul 24 de ore mai târziu, chiar dacă asta înseamnă check-out duminică la miezul nopții. Musafirii care preferă un check-in matinal – desigur vorbim de zilele de sâmbătă –, check-out ar surveni duminică de dimineață, însă plecarea se poate amâna până duminică la miezul zilei sau nopții, în funcție de check-in, adică cu câteva ore, caz în care musafirul beneficiază de și mai multe servicii avantajoase.

Hotelul „Ritz-Carlton”, Charlotte - Stay and Play 24

Minunat, fiindcă, de exemplu, dacă efectuați check-in la Charlote la ora 11:00 PM, puteți prelungi șederea cu aproape o zi întreagă. Hotelul este amplasat la o distanță convenabilă chiar și pentru cei care preferă plimbările față de centrul NBA games, NASCAR Hall of Fame, Muzeul „Discovery Place”, destinații preferate de tineri și turiștii care se simt tineri, precum și numeroase atracții cultural-educative și de divertisment. La numai câteva străzi distanță se află Centrul „U.S. National Whitewater”, Parcul de distracții „Carowinds”, Centrul „Caroline Raptor” și Pista de curse „Charlotte Motor Speedway”. Deci, mulțumită pachetului Stay and Play 24 veți avea probabil timp suficient pentru a vizita aceste atracții înainte de a părăsi hotelul.

 

„Charlotte oferă un pachet de weekend uimitor tuturor musafirilor, un pachet pro-sport, și oferă posibilități de divertisment live, vizite la muzee, shopping și pune la dispoziția turiștilor toate cluburile și restaurantele situate în apropierea Hotelului Ritz-Carlton”, spune David Rothwell, manager general al stabilimentului. „Suntem încântați să oferim clienților noștri cazați sâmbătă, cu ajutorul pachetului Stay and Play 24, 24 de ore întregi în care pot savura toate atracțiile acestui oraș remarcabil și pot beneficia de serviciile noastre hoteliere premiate”, a mai adăugat el.

 

La prețul de 379 dolari pe noapte, musafirii mai primesc și un credit de 100 de dolari pentru mese și băuturi de care se pot folosi la barul stabilimentului, Bar Cocoa, în foaierul „Lobby Lounge” sau la restaurantele „Urban Sip” din oraș și, dacă preferă, să ia cina în camera în care s-au cazat.

Ritz Carlton - pachetul „Stay and Play 24”


Posturi similare:

  • Nici un post similar!