Parfumul Gucci Première, simbolul eleganței și feminității, cadoul perfect de Sf. Valetin

Inspirat de linia de rochii couture din Colecția Première dedicată celor mai captivante staruri hollywoodiene, colecție ce a fost lansată la Festivalul de Film de la Cannes din 2010, parfumul Gucci Première omagiază statutul de casă de modă de prim rang a Gucci.

 

Parfumul Gucci „Premiere” - elegant și feminin

Din moment ce Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, cu parfumul Gucci Première îți vei impresiona cu siguranță iubita, fiindcă în cele din urmă, parfumul este pentru toți simbolul extrem al celebrării succesului. Cu atât mai mult, aromele plăcut mirositoare sunt cele mai potrivite și mai accesibile cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

 

„Pentru femei cu atât de mult succes, aveam nevoie de ceva tot atât de remarcabil. Gucci Première este femeiesc, intrigant și seducător ca o rochie couture perfectă”, a declarat Frida Giannini, CEO al Gucci.

 

Printre aromele parfumului Gucci Première veți identifica ușor note florale, mosc și lemn. Notele parfumului sunt dominate de pergamut, flori de portocal, flori albe, mosc, piele și lemn. Este disponibil în ambalaje de 30 și 50 ml, la prețul de 87 dolari, și de 75 ml la 105 dolari.

Gucci Premiere Perfume


Posturi similare: