Perete de escaladă gonflabil – jucăria inovatoare a Green Yacht

Vrei să petreci la bordul unei nave într-un mod aparte? Compania italiană Green Yachts a găsit soluția ideală pentru tine fiindcă a conceput și dezvoltat o jucărie unică în istoria construcțiilor navale – peretele de escaladă gonflabil. Acest mijloc excelent de exerciții în aer liber este în egală măsură potrivit, și pentru începători, și pentru profesioniști. Singurul lucru de care aveți nevoie este dorința de distracție și recreere.

 

Perete de escaladă de la Green Yacht

Peretele de escaladă gonflabil inovator, proiectat de alpiniști profesioniști, are trei tipuri diferite de trasee, fiecare dintre ele fiind marcate în culori diferite, în funcție de dificultatea lor. Astfel, cu verde a fost marcat cea mai simplă și ergonomică rută, cu galben traseul cu dificultate medie, în timp ce roșu este nuanța pentru cea mai provocatoare dintre ele.

 

Spre deosebire de expedițiile montane de excaladări, căderile în gol sunt doar părți distractive ale exercițiilor, din moment ce tot ce își poate dori un cățărător neîndemânatic este o cădere scurtă în apă. Deci, veți fi în siguranță fără frânghii și hamuri de cățărat.

 

Disponibil la dimensiunile standard de 5 x 3 metri, peretele de escaladă gonflabil poate fi personalizat pentru a se potrivi formei iahtului, cu trasee către vârf, fie orizontale, fie verticale. Prețul de pornire pentru modelul standard este circa 13.000 euro.

Siguranță deplină la cățărat și fără funie


Posturi similare:

  • Nici un post similar!