Love is in the Air – pachet promoțional la Hotelul „Conrad” New York de Valentine’s Day

Dacă vă veți afla de Valentine’s Day în New York, n-ar trebui să ratați cazarea la Hotelul „Conrad New York”. „Love is in the air”, hitul internațional al anului 1978, se întrupează anul acesta mulțumită ofertelor speciale ale hotelului, toate dedicate zilei de Valentin. Această experiență extremă romantică, botezată „Love is in the air”, la luxosul Conrad New York, situat în inima Manhattanului, în apropiere de Greenwich Village, TriBeCa, SoHo și de Statuia Libertății este ideală pentru celebrarea zilei îndrăgostiților.

„Love is in the Air” - pachet aniversar la Hotelul „Conrad”, New-York

Pachetul „Love is in the air” conține zboruri cu un elicopter privat via două repere turistice din Manhattan, cu cazare temporară în apartamente cu priveliștea spre râul Hudson, o cină romantică pentru două persoane la ATRIO Wine Bar | Restaurant, aranjamente florale de excepție în camera musafirilor realizate de BLOOM și, complementar, o sticlă de vin sau șampanie în cameră din partea Vintry Fine Wines și spaghete franțuzești din partea Brutăriei „Francois Payard”.

 

Toate acestea sunt incluse în exclusivitate în pachetul de 14 februarie 2013. Și, în final „scorul” – prețul pornește de la 1.799 dolari de persoană.

 

Meniul cinei de Valentin de la ATRIO, pregătit de bucătarul-șef Anthony Zamora, se numește „Three Course Prix-Fixe Menu”, costă 75 de dolari de persoană și poate fi îndulcit cu un pahar de șampanie Rosé. Foarte apreciate aici sunt foie gras Terrine din Hudson Valley, fisticul sicilian, anasonul dulce cu semințe negre de muștar și ulei de busuioc, tonul galben crud pe post de aperitive. La felul principal sunt căutate carnea prăjită de vită cu sos Tenderloin, varza creață toscană cu parmezan Polenta și trufe negre, peștele oceanic prăjit în unt, pastele Garganelli și altele. La desert vă puteți delecta cu ciocolată Manjari, vișine Amarena, migdale Marcona, fructul pasiunii, ananas prăjit și cremă de nucă de cocos.

 

Desert la ATRIO

Numai în săptămâna Valentine’s la ATRIO Wine Bar I Restaurant se vor servi o selecție de cocktailuri exclusiviste, numite Flirtini, pentru a celebra arta flirtului. Cu siguranță vă veți face cunoscute intențiile când veți comanda cocktail Flirtini!


Posturi similare: