Frapiera Van Perckens Nr.8 costă 726.500 dolari

Cât de pasionat și doldora de bani poate fi cineva care cheltuie 726.500 de dolari pe o frapieră, numai ca să răcească șampania. În martie anul trecut, un întreprinzător britanic a cumpărat, cu 315.000 dolari, cea mai scumpă sticlă de șampanie din lume – o Nebuchadnezzar of Armand de Brignac Midas. Prețul senzațional de atunci, pare un chilipir în comparație cu frapiera Van Perckens Nr.8 Champagne Cooler, care se poate cumpăra la prețul de 726.500 dolari.

 

Frapiera Van Perckens, unică și elegantă

Fabricată din 7 kilograme de aur masiv de 20 de carate, această frapieră este descrisă ca fiind o simbioză între metale prețioase, cristale, pasiune și arta artizanală tradițională olandeză, pentru a îndeplini toate dorințele. Pentru suma amintită, trebuie să fie în stare de așa ceva. Dacă ați avea cumva dorința de a adăuga designului și câteva pietre prețioase, prețul crește în funcție de cerere. Ce mai contează acolo un 270.000 de dolari pentru câteva diamante? Măcar prețul se va rotunji la 1 milion!

 

În momentul de față, nu am cunoștință despre existența unei frapiere mai scumpe decât Van Perckens Nr.8 Champagne Cooler. Frapiera de șase persoane va fi livrată personal într-o cutie lucioasă din lemn cu ornamente poleite. În sertarul de jos veți găsi ascunse șase pahare de șampanie Van Perckens și o pereche de mănuși de culoare neagră. Interiorul cutiei are aspect plăcut.

 

Și nu e tot. Dacă nu vă place aurul, ci mai degrabă argintul, există și o vesriune a frapierei Van Perckens Nr.8 Champagne Cooler din argint masiv, evaluată la 107.000 dolari, sau combinații ale celor două materiale, precum argint placat cu aur, a cărui preț este de 112.280 dolari.

Van Perckens Nr.8 Champagne Cooler


Posturi similare:

  • Nici un post similar!