Difuzoarele Lacrima Audiophile au gât de lebădă și sunet impecabil

Aceste difuzoare au fost concepute pentru persoane care cer maximul de claritate ambalat într-un design aspectuos, pentru cei cu simțul auditiv mai sensibil și care caută ceva ce va face față pe deplin așteptărilor. Vorbim despre difuzoarele Lacrima, concepute de Audiophile în forma gâtului de lebădă. Din moment ce majoritatea producătorilor concurează nu numai la capitolul sunet de calitate, ci și în acela al unicității designului, aceste difuzoare merită cu prisosință atenția dumneavoastră.

 

Difuzoarele fabricate manual, cu patru direcții de propagare a sunetului, înmagazinate în carcasă ce seamănă izbitor cu gâtul lebedelor, produc sunet în bandă largă, orizontal, ce se dispersează uniform în întreaga încăpere, elimină distorsiunile create de sunetele din valul secundar, din moment ce carcasa are formă rectangulară. Trei tuburi în formă conică ce se întind de la faţada la spatele alungit a difuzoarelor amortizează sunetele nedorite și rezonanța neplăcută, asigurând numai sunetul proaspăt, neafectat al difuzoarelor. Basul pur și solid este asigurat de două difuzoare bass ce plutesc în garnituri izolatoare din silicon, eliminând, astfel, interferențele mecanice, iar partea superioară în forma cochiliei de melc absoarbe sunetul și previne reflecția lui.

 

Difuzoarele Lacrima, Audiophile

Difuzoarele pentru sunete joase și mijlocii au inele izolatoare din fibre de carbon și asigură sunet de peste 40 kHz, separat cele două, de două ori mai puternic decât difuzoarele tipice, și produc distorsii armonice mai mici de 0,5%.

 

Carcasa difuzoarelor este fabricată din straturi de sticlă quasi-izotropică, armată cu plastic, stratul din mijloc fiind din lemn de plută. Înainte de a fi lustruite manual, ele trec print-un întreg proces de vopsire, tot manual, ce include aplicarea a două straturi de primer consistent, 3 straturi de pigment, 4 straturi de lac transparent și 2 straturi de ceară.

 

Difuzoarele Lacrima, cu forma lor interesantă și sunetul perfect, se pot achiziționa pe piață la prețul de 40.000 dolari. Deci, aceia care caută perfecțiunea și încă ceva peste, dar au și suma necesară, probabil le vor cumpăra.


Posturi similare: