Uneltele de scris Montblanc Albert Einstein sunt inspirate de teoria fizicii cuantice

Montblanc, sinonim al instrumentelor de scris de lux de peste 100 de ani, aduce tribut fizicianului Albert Einstein, autorul Teoriei Relativității ce a revoluționat fizica, prin lansarea primei ediții din 2013 inspirate de marile personalității ale omenirii – Great Characters Editions. Mai exact, este vorba de ediția în serie limitată numită generic Colecția Albert Eistein.

 

Recunoscut ca producător a unui număr remarcabil de serii de colecții în ediție limitată dedicate numelor importante din cultura și arta mondială, creatorul german de instrumente de scris a folosit teoria lui Einstein ca sursă de inspirație pentru designul uimitoarei colecții dedicate părintelui fizicii moderne.

 

Ediția limitată Montblanc Albert Einstein

Perfecționată până la detaliu, colecția Great Characters Albert Einstein Limited Edition este disponibilă sub forma a trei modele de instrumente de scris: stilou clasic, pix și pix cu mecanism de închidere. Fiecare dintre ele au carcasa placată cu platină, cu gravuri filigramice ce reflectă faimoasa emblemă Montblanc acoperită cu cristale de safir. Penița din aur de 18 carate este gravată cu simbolul unui element chimic – Eisteinium.

 

Jonathan Swift, John Lennon, Pablo Picasso, Johannes Brahms sunt alte personalități legendare din muzică și artă onorate de Montblanc cu ediții speciale dedicate lor.


Posturi similare: