Trio-ul de parfumuri By Kilian – In the Garden of Good and Evil

Inspirat de mitul păcatului original, utilizat ca subiect în artă încă de pe vremea în care oamenii peșterilor au învățat să picteze pereții, Kilian Hennessey a pășit, virtual desigur, în Eden, pentru a cerceta decadența, păcatul, trădarea și veșnica luptă dintre bine și rău, cu scopul de a crea acest minunat trio de parfumuri ce a primit numele de In the Garden of Good and Evil („În grădina binelui și răului” – n.a.).

 

Parfumurile By Kilian - „In the Garden of Good and Evil”

În trio-ul de parfumuri se găsesc următoarele esențe:

 

„In the City of Sin” („În orașul păcătoșilor” – n.a.) este un parfum fantastic foarte aromat creat pentru a inaugura această colecție. Se dorește a imagina un loc, un oraș, unde totul este posibil și drumurile care te conduc acolo sunt aranjate atât de seducător încât te vor împinge și mai adânc pe străzi, până te pierzi. Notele bogate ale mirodeniilor și fructelor sunt exotice și abundente, simbolizând puterea de ispită a Orașului Păcătoșilor, unde nu există limite. Nota de nucșoară proaspătă domină celelalte arome, dar piperul roșu și chimenul aduc o notă de exotism. Urmează un fel de roller coaster al notelor de mijloc, care încep cu cele de stafide și cedru, urmate la final de cele de paciuli și mosc.

„In the City of Sin”, By Kilian

Forbidden Games” („Jocuri Interzise – n.a.) explorează tentația fructelor coapte, ajunse la maturitate, din care ai dori să muști deși n-ai voie. Nota de început este dominată de arome amețitoare ale unor fructe ca mărul și piersica, care te tentează să te apropii, urmate de o avalanșă de arome florale, ca iasomie, roza și mușcata, în timp ce nota de final predomină vanilia, mierea și opoponax.

„Forbidden Games”, By Kilian

„Good Girl Gone Bad” („Fata bună se strică” – n.a.) țintește femeia într-un mod aparte – femeia independentă, realizată, senzuală, îndrăgostită de viață, suficient de curajoasă pentru a explora fata rea ce hibernează în interiorul ei. Piesa centrală a acestui parfum este aroma florală a iasomiei – fata bună – înconjurată și completată de notele de tuberoze, narcise, Osmanthus heterophyllus, numită și mirosul fericirii, și de trandafir – fata rea. Nota de final, dominată de mirosuri de lemn, vetiver și paciuli, încearcă tot posibilul să salveze „fata bună” din ghearele hedonismului, dar este prea târziu – arată cât de „rea” poate să devină o „fată bună”.

„Good Girl Gone Bad, By Kilian

Parfumurile By Kilian „In the Garden of Good and Evil” sunt ambalate în sticluțe albe, mate, cu ornamete florale pe margini și se livrează în ambalaj alături de un șarpe auriu; se pot achiziționa la prețul de 245 dolari per sticla de 50 ml.

 

Kilian Hennessy este pe lângă creator de modă, narator, regizor și producător. Este nepotul fondatorului grupului de companii Moet Hennessy Louis Vuitton. Și-a creat renume și s-a afirmat într-o cu totul altă industrie. Linia By Kilian a avut succes încă de la lansare, succes datorat atenției deosebite pe care o acordă M. Hennessy calității produselor sale.


Posturi similare:

  • Nici un post similar!