Pachete Penthouse de Valentine’s Day la hotelurile Morgan

Există o sumedenie de oferte și cadouri speciale pregătite de Valentine’s Day, precum lănțișorul Valentine’s Day Montblanc, colecția de bijuterii Bina Goenka, cutia cu 16 praline a lui Armani/Dolci, Șampania Bodyguard Rose Sauvage a Piper-Heidsieck în piele de crocodil, ca să amintim numai câteva mai cunoscute. Dacă urmăriți ceva și mai special, extravagant și luxos pentru acel sfârșit de săptămână în care dragostea să fie pe primul loc și desfătarea, atunci, tu și partenera ta vei îndrăgi Pachetul Penthouse al lanțurilor de hoteluri Morgan.

 

La Hotelul „Mondrian” din Los Angeles, prețurile încep de la 106.000 dolari, în care sunt incluse trei nopți în apartament penthouse, o sesiune de coafură și machiaj oferite de Drybar and Blushington, o sesiune completă de stilizare a garderobei proprii oferită de Stylehaus LA, o cină privată cu cinci feluri de mâncare pentru două persoane în care este inclusă o sticlă de șampanie la apartamentul penthouse și un inel Tacori de logodnă de patru carate. De asemenea, pachetul mai conține și o petrecere surpriză de logodnă în localul hotelului, „Skybar”, pentru peste 50 de prieteni şi membri de familie.

 

Terasă la Hotel Mondrian, Los Angeles

Hotelul „Ames” din Boston percepe prețuri mai reduse cu ceva. Pentru 103.000 dolari, vei fi cazat trei nopți în apartament de lux, iar partenera ta va putea folosi o pereche de pantofi „100 Christian Louboutin”, cu un elicopter privat vei face turul Bostonului în amurg, serviciu numit „Boston Executive Helicopter Tour”, cu transport de lux la și de la aeroportul de elicoptere „Quincy”, iar în timpul turului se poate servi șampanie. În pachet mai sunt incluse o cină cu cinci feluri de mâncare pentru două persoane la restaurantul Woodward, numeroase aranjamente florale „Over the Top” din partea Twig Boston, cu 50 de flori de trandafiri roșii utilizați la fiecare aranjament, o sticlă de șampanie Dom Perignon Rosé, o pereche de cercei cu diamante de 4,55 carate din partea Shreve Crump and Lowe, baie cu petale de trandafiri și lumânări – 50 la număr, marca Diptyque Tubéreuse. Și ca desfătarea să fie completă, la hotel se mai poate solicita la preț special masaj Deep Tissue la 294 dolari, tratament facial cu ciocolată sau căpșuni, la 396 dolari, sau combinația dintre masajul Deep Tissue și tratamentul facial cu ciocolată sau căpșuni.

 

Hotelul „Delano” din South Beach oferă în pachetul de Valentine’s Day, de 100.000 dolari, două nopți în apartamentul Penthouse, utilizarea exclusivă a bazinului de înot de către două persoane de la 8 seara până la miezul nopții, o cină privată cu un maistru-bucătar celebru, un concert privat, jocuri de artificii și un Bentley cu șofer cu tot.

Hotel din grupul Morgan

Hotelul „Mondrian Soho” din New York a inclus în pachetul său de 43.600 dolari, cazarea pentru trei nopți în aparatamentul penthouse și o petrecere de Valentine’s Day cu cântăreți Mariachi și băuturi Margarita pentru 50 de persoane. De asemenea, pentru doritori mai este organizată și o întâlnire cu maistrul bucătar Jose Garces, care le va pregăti amorezilor o seară tematică mexicană.

 

Hotelul „Royalton”, New York, a pregătit un pachet de 23.000 dolari, în care este inclusă cazarea pentru trei zile în apartamentul penthouse unde vă va aștepta gama completă de cosmetice și îmbrăcăminte Gatsby, apartamentul fiind decorat în stilul anilor 1920. Șampania va sta la gheață tot timpul în timp ce vă veți delecta cu cina privată, un automobil clasic Revere din 1920 cu șofer va sta la dispoziția cuplului și un cvartet va cânta serenade în timpul cinei.

 

Hotelul „Clift” din San Francisco include în pachetul său de 12.910 dolari trei nopți cazare în apartament privat, o cină în ziua de Valentin servită în apartament cu vin la dispoziția musafirilor și o sticlă de Dom Perignon, un turneu de o zi în balon de-asupra podgoriilor din Napa Valley și cu expert enolog. Ultima zi este rezervată tratamentelor spa VIP, oferită de Burke Williams.

Dormitor la Hotelul Delano, Marrakech

Hotelul „Delano” din Marrakech oferă cel mai ieftin pachet de ziua îndrăgostiților. La prețul de 2.990 dolari sunt incluse cazarea pentru trei nopți, un zbor cu balonul la răsăritul soarelui deasupra Munților Atlas cu mic-dejun cu șampanie, o cină romantică la Restaurantul „Pomiroeu”, tratamente spa private de jumate de zi cu ritual hammam, mic dejun pentru două persoane în fiecare zi și transport de lux la sosirea și plecarea de pe aeroport.

 

Toate pachetele amintite mai sus sunt valabile până pe 18 februarie 2013. Pentru mai multe informații vizitați pagina web a grupului de hoteluri Morgan.


Posturi similare: