Galaxy S4 nu va fi lansat până în luna mai

Cu toate că Samsung Galaxy S3 este cel mai bine vândut telefon din lume, fanii sunt pregătiți pentru o nouă provocare și așteaptă cu înfrigurare noile modele de smartophone-uri de la producătorul coreean. Zvonuri cu privire la viitoarele generații de aparate Samsung au apărut imediat după Revelion, iar speculațiile despre lansarea telefonului inteligent Galaxy S4 au circulat încă din vara trecută, însă acum este pentru prima dată când fotografii  se „strecoară” pe web. Cele mai noi zvonuri prefigurau aparația lui Galaxy S4 în aprilie, însă Samsung a anunțat pe Facebook că mult așteptata lansare nu va avea loc înainte de mai 2013. Cel puțin, din toată această tevatură de informații a ieșit la iveală informația – valoroasă pentru fani – că modelul este deja în producție.

 

Samsung Galaxy S4

Blogul de știri al Sam Mobile a primit o informație din interiorul companiei Samsung, care specifica că aparatul recent apărut în fotografii pe toate portalurile este într-adevăr noul Galaxy S. De remarcat este importanța acestei informații, din moment ce Samsung nu a făcut până la ora asta publică niciun detaliu despre aparatul din noua generație. În timp ce Sam Mobile susține că sursa din interiorul companiei Samsung a confirmat că acesta este succesorul lui Galaxy S3, alte website-uri sunt mai circumspecte în afirmații luând în considerare proveniența cu siguranță îndoielnică a fotografiei. Fotografia presupusului Galaxy S4 nu a fost niciodată inclusă în categoria fotografiilor luate de presă, iar Sam Mobile nu a dezvăluit și nici nu a dat detalii referitoare la originea ei.

 

Totuși, imaginea în sine a aparatului este foarte convingătoare. Fotografia este clară și pare să fie un design îmbunătățit, semănând foarte mult cu tendința Samsung în ce privește aspectul viitoarei smartphone-uri. Presupusul model S4 a păstrat colțurile rotunjite ale modelelor anterioare, dar îi lipsește butonul HOME alungit de sub ecran. Are un ecram mai mare și un corp mai lung decât Galaxy S3, însă alte aspecte ale designului sunt aproape imposibil de determinat în această situație. Oricum, are multe elemente de design asemănătoare cu ale lui Galaxy Note 2, dar se pare că este mai subțire și mai lung decât acesta.

Galaxy S3 - cel mai bine vândut smartphone Samsung

Sam Mobile mai speculează că absența butonului de sub ecran indică faptul că se vor utiliza butoane plasate pe ecran. De asemenea, susține că aceeași sursă din interiorul Samsung are mai multe fotografii ale presupusului Galaxy S4. Zvonurile referitoare la noul model smartphone Galaxy S au apărut în momentul în care publicația „Korea Times” a relatat că s-ar părea că aparatul va fi prezentat la o expoziție tehnologică organizată în februarie în Europa.

 

„Samsung este pregătită să lanseze noul smartphone Galaxy – modelul S4 – la începutul anului, la Mobile World Congress (MWC), ce va avea loc la Barcelona, Spania”, a declarat în septembrie 2012 pentru cotidianul coreean un oficial de Samsung ce și-a păstrat anonimatul.

 

Producătorul de aparate electrice a devenit imediat prada tuturor bârfelor, dar acestea nu l-a împiedicat să continue și chiar să accelereze producția. Ulterior publicării acestei știri, a apărut încă un articol cu același subiect într-un alt cotidian coreean – „Digital Daily”. Numai că de data asta, fanii au învățat lecția speculațiilor referitoare la implementarea aparatului din noua generație Galaxy S și nu au mai fost chiar atât de impresionați. „Digital Daily” relata că Galaxy S4 va fi dotat cu un chip quad-core, ce are la bază un model verificat – Cortex A-15. Se pare că procesorul a primit numele de cod „Adonis”, dar din moment ce nu a fost confirmat de Samsung această informație poate fi tratată numai ca o simplă speculație.

 

Samsung a prezentat, totuși, modelul S4 în exclusivitate, în cadru restrâns, partenerilor săi strategici la începtului lunii ianuarie în cadrul Consumer Electronics Showcase (CES) ce s-a derulat la Las Vegas, potrivit portalului Ubergizmo.

Galaxy S4 nu va fi lansat înainte de luna mai


Posturi similare: