Brățara Nike+ FuelBand, cadoul de vacanță perfect

Publicația „The Hollywood Reporter” a realizat un top 10 al celor mai interesante gadget-uri high-tech pentru bărbați, care pot fi considerate totodată cadouri de vacanță perfecte. Una dintre ele este o brățară foarte practică ce contorizează toate activitățile zilnice, caloriile arse și are un look foarte sportiv. Brățara, realizată de Nike și numită Nike+ FuelBand, este atât de specială fiindcă furnizează rezultatele unor măsurători simple pentru fiecare tip de activitate și urmărește literalmente fiecare mișcare a posesorului: când alergi, dansezi, cațeri pe stâncă, și le transformă în informații.

 

Brățara Nike+FuelBand - cadoul de vacanță perfect

Acet gadget, în mod particular un accesoriu fitness, este în fapt o brățară simplă de culoare neagră acoperită cu cauciuc, cu leduri retro-șic ce afișează progesul efectuat pentru atingerea unui obiectiv stabilit: roșu – e rău, verde – e bine. De asemenea, utilizează „oxigen cinetic” pentru calcularea cantității de oxigen consumate de posesor, valoare pe care apoi o transformă în „valută universală”, numită Nikefuel. Cu cât posesorul brățării efectuează mai multe acitivități dinamice măsurate zilnic, cu atât mai multe Nikefuel va primi.

 

Toate datele sunt încărcate prin Bluetooth sau USB pe site-ul Nike+, unde posesorul brățării poate urmări progresul și tot istoricul activităților. Este disponibil și ca aplicație pentru telefoane mobile, însă numai pentru iPhone.

 

La prețul de numai 150 de dolari, Nike+ FuelBand este cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta.


Posturi similare: