Parfumurile „Essenze” create de Ermenegildo Zegna prezente pe social media

Casa de modă italiană de lux, Ermenegildo Zegna s-a alăturat altor branduri de lux care folosesc site-urile social media pentru prezentarea produselor și serviciilor noi. Pentru a prezenta ultima sa creație, Essenze, o colecție de parfumuri de bărbați în cinci arome, Ermenegildo Zegna a postat un anunț pe Facebook și pe YouTube în aceleși timp. Aceasta este prima lansare a brandului sub auspiciile noii înțelegeri cu Estee Lauder referitoare la licență.

 

Linia Essenze - Ermenegildo Zegna

Inspirată de colecția de lux de parfumuri pentru bărbați, Ermenegildo Zegna Couture Collection, linia Essenze este mai degrabă o finisare a unui design care și așa se bucură de un succes extraordinar. Fiecare dintre cele cinci arome de parfum a liniei este axată pe o anumită „materie brută”, însă cine poate să spună ce este comun și ce este fabricat în componența fiecărui sortiment? Cert este că în fiecare aromă se găsește într-un anumit procent pergamot italian, cunoscut și sub numele de pergamot Zegna din Calabria.

 

Ermenegildo Zegna culege plantele de pergamot de pe un singur teren plantat și cules cu un singur scop, acela de a crea linia Essenze. Parfumieri recunoscuți pe plan mondial au contribuit la stilizarea acestei linii, aceștia fiind: Pierre Negrin, Frank Voelkl, Harry Fremont și Jacques Cavallier.

 

Cele cinci arome de parfum sunt:

Pergamot italian, cu pergamot, nerodi, rozmarin și iarbă de cuscus

Mandarin sicilian, cu note de mandarin, pergamot, mentă, un ulei extras din ramuri de portocal și mosc

Javanese Patchouli din paciuli, pergamot, piper roz, boabe de tonca și lemn de cedru

Oud Indonezian, cu trandafir, chihlimbar, paciuli și nelipsitul pergamot

Iris florentin, cu arome de iris, pergamot, iasomie, viorele și mosc.

 

Având prețul de 195 de dolari per ambalaj, parfumurile Essenze sunt disponibile exclusiv în magazinele Ermenegildo Zegna din Singapore, Corea, Japonia, Italia, Elveția, Marea Britanie, Franța, Germania, Austria, America de Nord și Mexic.

Ermenegildo Zegna - gama de parfumuri „Essenze”


Posturi similare: