XXL Geneva Sound System – sunet cristalin ca apa de izvor

Model XXL al Geneva Sound System este fabricat de reprezentanța din Boston a companiei Geneva. XXL Sound System conferă sunet acustic de înaltă claritate și produce un puternic efect home theater, însă redă și cu cea mai mare fidelitate melodiile în orice format. Puteți opta pentru varianta albă, neagră ori roșie pentru această elegantă piesă de mobilier pentru birouri.

Modelul XXL al Geneva Sound System

XXL este dotat cu Apple Airplay și Bluetooth pentru redarea melodiilor wireless, dar și cu un radio încorporat cu benzi FM, DAB/DAB+ și DMB, cu RDS. Conceput pentru a susține în monitor plat de 65 de inch de-asupra sa, se poate conecta la canalele de televiziune cu ajutorul HDMI. Interiorul este propice pentru depozitarea diverselor accesorii, precum cablurile de la boxe, consola de joc, sau DVD player-ul. Amplificatoarele digitale alimentează șase boxe și un subwoofer de 8 inch.

Difuzorul modelului XXL al Geneva Sound System

Boxele sunt alimentate individual, astfel încât să redea clar sunetul, cu balance-ul potrivit, pentru toate melodiile și efectele sonore. Modelul XXL oferă o experiență auditivă excepțională indiferent că ascultați știrile sau muzică, urmăriți canalele de sport, vizionați înregistrări video ori filme de acțiune.

Geneva Sound System, Model XXL


Posturi similare: