Fotografii nevăzute ale prințesei Diana din adolescență se vând prin licitație

Copila Diana imortalizată împreună cu animalul de casă preferat

Deși au trecut 15 ani de la decesul prințesei Diana, interesul pentru tot ce este legat de ea a rămas la fel de viu ca în timpul vieții. Nu este de mirare că o serie de fotografii recent descoperite ce o înfățișează pe adolescenta Diana alături de un bărbat misterios a provocat o adevărată furtună în media. Această fotografie nevăzută până acum, ce are notița „A nu se publica”, va fi vândută prin licitație de RR Auctions, în New Hampshire, între 17 și 24 ianuarie

 

Prințesa Diana a fost tot timpul încojurată de un anumit mister! Moartea ei – teorie a conspirației, sau nu – tot un mister este. Se pare că și bărbatul cu care adolescenta Diana s-a fotografiat într-o poziție atât de familiară, a rămas un mister pentru foarte multă vreme, fiindcă publicația Daily Mail a publicat chiar și un număr de telefon pentru cititorii care l-ar putea recunoaște.

 

În cele din urmă, identitatea bărbatului a fost descoperită. Este vorba despre aristocratul Adam Russel, strănepotul fostului prim-ministru Stanley Baldwin. Fotografia alb-negru a fost luată într-o cabană în Elveția într-o vacanță de iarnă, în 1979 sau 1980, și o surprinde pe prințesa Diana întinsă pe un pat cu Adam Russel la spatele ei și care sprijină o carte pe umărul ei. O sticlă de whisky Johnnie Walker se poate vedea la capul viitoarei prințese, pe pervazul ferestrei. Nota de pe fotografie, „A nu se publica” este și acum foarte vizibilă.

 

Nu este cunoscută identitatea fotografului, însă fotografia a fost vândută publicației „Daily Mirror” în data de 26 februarie 1981, la două zile după ce s-a anunțat logodna prințului de Wales cu Diana. Fotografia a rămas în arhiva publicației până în urmă cu șapte ani, când fost cumpărată de actualul proprietar, Caren Archive.

 

Fotografia cu dimensiunea de 8×10 inch nu valorează foarte mult, circa 2 dolari, însă datorită notiței „A nu se publica”, organizatorii licitației se așteaptă să încaseze semnificativ mai mult.

Prințesa Diana cu bărbatul misterios - fotografia nevăzută


Posturi similare: