Colecția de Platină „La Prairie”, pentru o piele veșnic tânără
Colecție anti-îmbătrânire La Prairie

Nimic nu este mai frumos decât pielea hidratată și bine îngrijită a unei femei. Dacă doriți o piele veșnic tânără și prețuită, precum metalele rare, nimic nu este mai potrivit decât TLC (therapeutic lifestyle changes), sau schimbarea terapeutică a stilul de viață, disponibil exclusiv cu produsele cosmetice La Prairie. Ridicarea și întărirea pielii este garantată cu Colecția de Platină „La Prairie”, care conține majoritatea produselor incluse în tratamentele anti-îmbătrânire și de transformare a pielii.

 

Platina, cel mai pur, rar, etern și unul dintre cele mai prețioase metale din lume, aflat în conținutul produselor cosmetice din colecție va menține pielea la un nivel ridicat de hidratare și protecție, și va îmbunătăți receptivitatea pielii față de nutrienți. Gelul de platină va conferi oricărui tip de piele un echilibru înnoit și excitant ce garantează tinerețea veșnică a pielii.

 

Pielea va prinde viață văzând cu ochii și va deveni puternică și elastică, cu produsele La Prairie din colecția cu platină. Este știință pură la cel mai înalt nivel , ce oferă beneficii fără precedent. Aspectul pielii se va schimba, vă veți simți și mișca ca în tinerețe.

 

Colecția de Platină „La Prairie” conține:

  • Cremă celulitică Platinum Rare, 30 ml
  • Ser celulitic Platinum Rare, 30 ml
  • Cremă de ochi celulitică Platinum Rare, 20 ml.

 

Dacă aveți cumva printre amici pe cineva despre care aveți cunoștință că își îngrijește consecvent pielea, dintre toate produsele cosmetice lansate pe piața de produse anti-îmbătrânire în ultimii 10 an, Colecția de Platină „La Prairie” este cadoul ideal. Colecția de Platină „La Prairie” este ambalată într-o frumoasă cutie din argint și se poate achiziționa pentru suma de 906 lire sterline, sau 1.460 dolari, în magazinele John Lewis sau Urban Retreat Beautique.

Coleția de platină „La Prairie”


Posturi similare:

  • Nici un post similar!