Colecția de bijuterii Bina Goenka pentru Valentine’s Day

Bina Goenka este o creatoare de bijuterii extrem de talentată și de creativă, ce reușește de fiecare dată să surprindă publicul cu arta sa modernă unică. Astfel, bijuteriile atemporale ale lui Goenka, inspirate din moștenirea culturală tradițională, sunt potrivite pentru toate ocaziile.

 

Cercei Bina Goenka din colecția Valentine's Day

Deși Crăciunul și Revelionul abia au trecut, sezonul cadourilor încă nu s-a încheiat pentru designeri. Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar o bijuterie din aur pur și aur alb, montată cu pietre prețioase, prelucrată manual de Bina, poate fi cadoul potrivit.

Cercei din colecția Valentine's

Printre noile piese splendide pe care Bina Goenka le-a pregătit pentru ziua de Valentin se numără și o pereche de cercei în formă de floare. Aceștia sunt ornamentați cu diamante rotunde de 4,67 carate montate în formă de petale, completate cu diamante de dimensiuni diferite, centrul fiecărei floricele fiind decorat cu un rubin în formă de pară – iată de ce acești cercei sunt și opulenți, și grandioși.

Bijuterie Bina Goenka

Cerceii sunt completați de perle tăiate în formă de petale și fixate în aur alb de 18 carate. Alte bijuterii senzaționale din colecția Bina Goenka pentru Valentine’s Day se găsesc mai jos.

Lănțișor Bina Goenka
Poșetă Goenka pentru Valentine's Day


Posturi similare: