Royal Caribbean va lansa în 2016 cel mai mare vas de croazieră

Compania „Royal Caribbean” este unul dintre cei mai importanți constructori de vase de croazieră din lume, cu o flotă din care 10 nave ale sale se situează printre primele 12 cele mai mari nave de croazieră din lume. Odată cu lansarea apropiată a noului vas, Royal Caribbean promite și mai multă distracție în largul oceanelor.

 

Royal Caribbean - Oasis Of The Seas

Compania a comandat noua navă de croazieră din clasa Oasis la șantierul naval Saint-Nazaire, Franța. Aceasta mai are două nave din clasa amintită mai sus. Noua navă va asigura cazare pentru 6.300 de pasageri și 2.100 membri ai echipajului. La cei 361 metri lungime, 66 de metri lățime și 72 de metri înălțime, pe noul vapor vor fi amenajate numeroase spații de recreere și vor oferi turiștilor o varietate largă de activități distractive, de divertisment și de relaxare.

 

Astfel, călătorii vor avea posibilitatea să aleagă între un teatru, un aquaparc, 20 de restaurante, mai multe magazine și un club de noapte. Nava va fi prevăzută cu echipament tehnologic de ultimă oră, precum cip-ul de urmărire pe care părinții îl vor monta opțional asupra copiilor lor, ca să le știe oricând locația pe orașul plutitor. Panouri interactive și Wi-Fi vor oferi permanent informații călătorilor asupra activităților diverse de la bordul navei și meniurile vor face și ele parte printre ofertele high-tech.

 

Oasis Of The Seas - puntea superioară cu bazinul de înot, desen 3D

De altfel, nu se știe nimic deocamdată despre prețuri, însă dacă este să ne ghidăm după fotografii, n-ar fi rău să începeți să faceți economii până în 2016, an în care a fost programată lansarea vasului.


Posturi similare:

  • Nici un post similar!