Dorado Beach – primul hotel Ritz-Carlton discret din America

Hotelul de cinci stele „Dorado Beach” este primul din lanțul de hoteluri Ritz-Carlton situat la nord de Puerto Rico, pe coasta oceanului la circa 25 de kilometri vest de capitala San Juan. După o investiție considerabilă, de 414 milioane de dolari, hotelul a fost inaugurat pe 12 decembrie 2012. Renumit pentru ospitalitatea cu care își tratează musafirii hotelurile din lanțul Ritz Carlton, „Dorado Beach” dispune de 100 de camere și 14 apartamente single și este situat pe fosta proprietate a multimiliardarului Laurance Rockefeller, de peste 565 de hectare.

 

Hotelul „Dorado Beach”

Oaspeții vor experimenta luxul în esența lui, mulțumită posibilităților exclusiviste de cazare, completată de grădini naturale, garderobe zidite în perete, căzile adânci și comode, respectiv de balcoane private. Su Casa, o vilă VIP cu patru dormitoare și cu orientare spre ocean, a fost construită în anii ’20 de primul proprietar al plantației, Clara Livingstone. Veți descoperi aici un centru wellness situat pe o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați, Spa Botánico, ce oferă doritorilor tratamente moderne ce cuprind și practicile locale Manos Santos, vindecători locali ce practică proceduri străvechi de vindecare și relaș, așa-numiții „Mâini sfinte”.

 

Dorado Beach - cameră de zi

Restaurantul Mi Casa va fi primul din afara Americii de Nord unde bucătarul-șef José Andrés, proaspăt câștigător al Premiului de Excelență „James Beard”, își va demonstra cunoștințele în materie de gătit, pe care le va completa cu metodele băștinașe și aromele locale, pentru a oferi oaspeților hotelului o adevărată experiență culinară, chiar în inima insulelor Caraibe.

Dorado Beach - Centrul wellness

Printre alte servicii și posibilități de relaxare, veți găsi la Hotelul „Dorado Beach” un bar – „Positivo Sand” –, un bar-club – „El Encanto Beach Club Bar & Grill” –, un bistro, cafeneaua „La Cocina Gourmet”, două cursuri de golf concepute de legendarul arhitect de cursuri de golf Robert Trent Jones, și un parc cu mori de apă construit pe ruinele unei plantații de trestie de zahăr, un aquaparc în care s-au investit 12 milioane de dolari

Dorado Beach - baia cu cadă și duș în aer liber

Adulții, familiile și copiii își pot petrece timpul liber explorând recifele de corali din apropiere, zonele umede și siturile arheologice cuprinse în programul de activități în aer liber Jean-Michel Cousteau „Ambassadors of the Environment”. Creat ca o enclavă în aer liber și integrându-se perfect în peisajul înconjurător, Dorado Beach, hotelul discret, aproape izolat, și exclusivist din lanțul Ritz-Carlton, este al doilea proiect de acest gen din întreaga lume derulat de brand, alăturându-se celui derulat în Golful Phulay din Krabi, situat în sudul Thailandei.

 

Camerele de la Dorado Beach costă între 1.200 și 1.600 de dolari pe noapte.

Dorado Beach - Bazinul de înot
Dorado Beach - dormitor deluxe cu pat dublu
Dorado Beach - dormitor din apartamente de lux
Dorado Beach - terenul de golf


Posturi similare: