Tenișii Christian Louboutin cu bot rotund fac legea în State

Acest model de teniși ai lui Christian Louboutin, plați și cu bot rotund, a făcut senzație pentru prima dată în 2010 când au fost văzuți în picioarele lui Kayne West, muzician, regizor și designer de modă american. De asemenea, un model de culoare neagră asemănător a folosit și rapperul Gucci Mane la o petrecere – T.I. and Young Jeezy’s Birthday Party. Cele două modele de teniși menționați până acum sunt considerați a fi mai confortabili și mai bine adaptați stilului casual în comparație cu pantofii de vară Rollerboy Spike Loafer ai lui Gucci, de 1.395 dolari, și pe care brandul de lux i-a lansat până și în culoarea roșu aprins.

 

Tenișii Christian Louboutin’, cu bot rotund și țepi

Pentru primăvara anului 2013, Christian Louboutin ne propune tenișii Roller Boat Flat într-o diferită abordare a modelului și combinațiilor de culori. Țepii de culoare albă se potrivesc de minune cu pielea fină a tenisului și cu calapodul din cauciuc. Modelul conține și o versiune neagră cu țepi argintii, strălucitori, ce completează de minune pingeaua de culoare albă.

 

Perfecți pentru orice ocazie, tenișii plați cu bot rotund și țepi ai lui Christian Louboutin din piele de lux și cu talpă din cauciuc sunt disponibili deja online la prețul de 1.095 dolari.

Tenișii Christian Louboutin în versiunea pe negru


Posturi similare: