DeLaneau a lansat noua colecție Open Magic

Open Magic este cea mai nouă colecție de ceasuri de lux pentru dame de la DeLaneau. Bărbații nu pot decât să își dorească ca prestigiosul producător de ceasuri sofisticate de dame, pentru doamne sofisticate, să lanseze o gamă și pentru ei, deși este foarte puțin probabil că se va întâmpla vreodată.

 

Ceasul DeLaneau Open Magic

Ceasurile din colecția Open Magic sunt realizate în mai multe stiluri, însă principalele elemente de design – brățara și sistemul ei de prindere unice – sunt întâlnite la toate modelele. Două spirale din aur sunt conectate la brățara din satin pe o parte, în timp pe cealaltă parte are două brățări. Carcasa foarte atractivă este aproape de Bell Epoque și în stil art deco.

 

Ecranul ceasului este din onix negru ornat cu triunghiuri din sidef, ori vicesersa, din sidef ornamentat cu onix negru. Orele sunt reprezentate cu diamante și alte diamante se găsesc pe muchie și carcasă, totalizând între 1,56 până la 5 carate, în fucție de model. În interior, ceasurile Open Magic – articole uimitoare demne de numele DeLaneau – au mecanism elvețian.


Posturi similare: