Prada abordează segmentul de jocuri de lux

Multe branduri renumite de lux au conceput seturi de jocuri de lux, iar mai nou Prada s-a alăturat acestei tendințe. Printre cele mai scumpe din lume enumerăm un joc Scrabble high-tech în valoare de 20.000 de lire sterline, proiectat de Mind Sport, unele dintre ele fiind unice: fabricate în secolul al 17-lea din chihlimbar pentru casa regală și regele Charles I, apoi edițiile limitate de seturi de joc ale brandului de lux britanic Geoffrey Parker, care se face remarcat prin setul de poker de 7,5 milioane dolari, jocul de table de 387.890 dolari și șahul de 77.880 dolari. Cum spuneam, Prada completează lista aceasta cu setul de lux de jocuri pe planșetă, ca parte a secțiunii proprii de cadouri.

 

Prada Board Games

Prada Board Games poate fi într-adevăr un cadou minunat de Sărbători, pachetul conținând jocuri ca Table, Șah, Dame și Moară. Acest popular set de jocuri a primit multă strălucire prin aplicarea pielii Saffiano colorată cu alb, roșu, negru și metalic pe piesele de joc.

 

Prada Board Games - joc de table

Setul Prada Board Games se poate achiziționa prin magazinul online al Prada, la prețul de 1.950 – 2.500 de euro. În preț intră o siglă Prada din argint situată pe capacul setului și pe încuietori. Dacă sunteți interesați de acest adevărat certificat de lux și prestigiu, puteți comanda setul și online.

Prada Board Games - Moară


Posturi similare: