Aurelio Lech, Austria – cel mai bun hotel pentru schiori
Aurelio Lech - exterior

Inaugurat în decembrie 2008, Hotelul „Aurelio Lech”, situat în stațiunea exclusivistă Lech am Arlberg, este unul dintre cele mai luxoase destinații de ski și spa din Austria. Acesta oferă musafirilor toate serviciile moderne și confortul unui hotel de clasă internațională combinate cu ambianța și eleganța unei rezidențe private. Fiecare dintre cele 19  dormitoare și apartamente ale sale au decor interior individual și oferă tot confortul, luxul și extravaganța de care ai nevoie ca să te simți răsfățat. Hotelul dispune de 14 camere duble deluxe și cinci apartamente junior, toate cu priveliști spre versanții înzăpeziți din apropiere.

 

La hotel veți gasi două spa-uri, incluzând aici și „Spa la Aurelio Lech”, un serviu de o zi cu tratamente exclusive, un centru de fitness modern dotat cu cele mai noi performante aparate și echipamente, plus antrenor personal. În plus, hotelul are și câteva bazine de înot de interior, un centru de mediație unde musafirii pot să se relaxeze în fața focului din șemineu și o cameră termică. La Ski Spa veți găsi o saună cu plante, baie cu vapori aromatici, bazin de răcire, jacuzzi, echipament Techno-Gym și numeroase camere de masaj și tratament. Având 23 de metri lungime, unul dintre bazinele de înot este cel mai mare și mai adânc bazin de înot din Lech.

Aurelio Lech - dormitor

Majordonul hotelului și personalul de la recepție pot organiza o varietate mare de activități, printre care heli-schi și heli-boarding pe Munții Arlberg. Mai găsiți acolo pârtii pentru săniuș, sănii trase de cai, patinoar, parapante, echipamente pentru nordic walking și snowshoeing, instructori de schi calificați și multe altele. De altfel, şcoala de schi din Lech este una dintre primele școli de acest gen din lume și a fost înființată în 1925.

Hotel Aurelio - piscina

O parte a Hotelului „Aurelio”, „Aurelio Club” poate fi închiriată ca și cabană cu 9 camere, spa propriu, bazin de înot, cameră cu șemineu și o sală de ședințe. O cameră delux cu pat dublu costă între 675 și 1.500 de euro pe noapte, în funcție de perioada rezervării, iar un apartament costă între 900 și 2.200 euro pe noapte.

Restaurantul hotelului Aurelio


Posturi similare:

  • Nici un post similar!