Adidași Bounce: S³ în ediție limitată, design futuristic și eleganță pe terenul de sport

Porsche Design Sport, rezultatul colaborării dintre Porsche Design și Adidas, Cel mai inovator brand în 2012 în domeniul încălțămintelor, și-a câștigat renumele și premiul mulțumită proiectării și producerii unor pantofi de alergat futuristici Bounce:S³. Fabricați în ediție limitată de numai 500 de perechi, ambalați într-o cutie de pantofi specială acoperită cu folie din argint metalizat, Bounce:S³ a devenit disponibil în magazinele Porsche Design și Adidas din 15 noiembrie 2012.

Porsche Design Sport - adidașii Bounce: S³

A treia generație de pantofi de sport Bounce:S, Bounce:S³ este conceput având ca idee sistemul de suspensie al automobilelor ce transformă șocurile verticale în mișcare de propulsie, pentru a conferi alergatului – pardon, jogging-ului – luxul care îi lipsește. Aerodinamici și extravaganți, construiți cu o exclusivă bandă negru-aluminiu pe limbă, Bounce:S³ include un calapod futuristic și semi-translucid ce pune în evidență mecanismul metalic de arcuri și pivoți de la călcâie, ce asigură adidașilor o elasticitate îmbunătățită.

Designul inovator al adidașilor

Încălțămintele sport din gama Bounce:S au primit în două rânduri premii prestigioase pentru design și inovație, prima oară în 2008 – anul lansării modelulului, când au încasat premiul german Red Dot Design Award, apoi în 2012, pentru sistemul de absorbție mecanic inspirat de sistemul de suspensie al automobilelor, mulțumită căruia au fost incluse de revista Time în top 50 al celor mai bune invenții ale anului.

Porsche Design Sport - adidașii Bounce:S³ sunt eleganți și impresionanți


Posturi similare: