Tiffany & Co. a produs ghiulurile campionilor World Series
San Francisco Giants - inelul World Series

Tiffany & Co. a produs ghiulurile de campioni ai World Series pentru San Francisco Giants. Câștigătorii ai ediției World Series 2010, inițial starurile din baseballul american au primit abia cu un an întârziere ghiulurile de campioni. Inițial, aceștia au încasat niște imitații ale ghiulurilor, situație considerată o glumă de prost gust. În plus, Tiffany & Co. a livrat un ghiul suplimentar echipei Giants, care a fost vândut în scopuri caritabile.

 

Inelul World Series al Tiffany & Co. este tot ce visează orice atlet de peste ocean. Acesta este din aur alb de 18 carate, cu câteva încrustații galbene. Ghiulul a fost încrustat cu 77 de diamante, plasate în diferite locuri pe ghiul, pietre prețioase ce cântăresc aproape 1 carat. Pe partea de sus a ghiului este inscripționată sigla echipe San Francisco Giants, un „SF” înconjurat de cuvintele „World Champions” pe margini. De asemenea, pe o parte laterală al ghiului figurează imaginea podului Golden Gate, cu anul 2010 alături. Pe cealaltă parte a ghiului s-a inscripționat numele campionului care a primit  bijuteria.

 

Acesta a fost primul și ultimul ghiul creat de Tiffany & Co. pentru campionatul de baseball MLB World Series – o piesă cu adevărat frumoasă și rezistentă. În trecut, Tiffany & Co. a mai produs inele de campioni pentru jucătorii de fotbal american. Suma încasată din vânzarea inelului suplimentar va intra în fondul asociației comunității Giants, care derulează programe de ajutorare a copiilor din familii sărace și sprijină activitatea sportivă a cluburilor de juniori din California, Oregon și Nevada.

Ghiulul World Series


Posturi similare: