Four Seasons Provence oferă experiențe inedite tuturor

Stațiunea Four Seasons Provence de la Terre Blanche este plasată într-o locație unică: nu se află pe faimoasa Rivieră Franceză și nici în elegantele orașe Nice, Cannes sau St. Tropez. În schimb, stațiunea este situată între trei orașe, la baza satului Fayence, ridicat pe versantul unui deal, și în vecinătatea orașelor Mons, Tourettes și Grasse. Totuși, locația oferă o varietate mare de experiențe private acelor musafiri care caută liniștea. De exemplu, Angelina Jolie s-a refugiat aici din fața cârdurilor de jurnaliști și curioși veniți la Festivalul de Film de la Cannes și a rămas cazată acolo câteva săptămâni. Dar să vedem ce oferă stațiunea:

 

Four Seasons Provence - vedere dinspre terenul de golf

Golf: puteți avea serii nelimitate de încercări la noul Centru de Performanță în Golf „Albatros”. După câteva lovituri cu crosa, vă puteți delecta cu concluziile programului de analiză BioMecaSwing, care vă analizează ținuta, mobilitatea și balansul la fiecare mișcare pe terenul de golf. Dacă aveți nevoie de ajutor, Academia de Golf „David Leadbetter” instruiește începătorii și avansații, dar și jucătorii profesioniști de golf.

Cameră de zi la Four Seasons Provence

Parfum: nu v-ar interesa să mergeți în turneu la cele mai faimoase fabrici de parfum din zonă? Nu vă faceți griji, vor veni ele la voi. Pentru 55 euro per persoană, stațiunea vă intermediază o consultație privată și implicit o întâlnire cu renumitele nasuri de la Fragonnard, pe durata unei ore. Cu siguranță vă veți despărți de ei cu o sticlă de parfum personalizată în buzunar.

Terasă la Four Seasons

Arta: hotelul are o impresionantă colecție de opere de artă contemporane, de la sculpturi masive în metal și bronz, până la picturi. Peste 70 de obiecte de artă cu valoare inestimabilă ornamentează spațiile libere ale stațiunii. De la începutul lunii mai, până la încheierea sezonului estival, musafirii pot solicita tururi audio în engleză sau franceză și învăța, astfel, câte ceva despre obiectele de artă și istoria lor. În afara sezonului estival, cereți de la recepție colecția de fotografii cu obiectele de artă din stațiune.

Meniu a la Stéphanie Le Quellec la Four Seasons

Mesele: francezii sunt recunoscuți pentru preparatele lor culinare, însă musafirii se vor bucura de un tratament cu adevărat regesc din partea bucătarului șef Stéphanie Le Quellec, care de curând a câștigat premiul de cel mai bun bucătar francez. Aceia care sunt interesați în mod particular de experiențe culinare deosebite trebuie să solicite o degustare privată cu pivnicerul restaurantului, așa-numitul sommelier, regele vinurilor din local, steward al vinurilor de Burgundia și oracol al cabernetului. Însoțiți de sommelier, învitații pot să deguste cele mai bune vinuri rosé din regiune, dar și alte soiuri de vin local. Să nu cumva să vă scape din ochi sticlele de Cola dietetic de culoare roz și alb din colțurile pivniței – au fost create în ediție limitată de Karl Lagerfeld și aduse special aici pentru musafirii hotelului.

Bazin de înot la Four Seasons

În stațiune mai sunt bazine de înot și sunt oferite toate serviciile pentru petrecerea timpului cu familia și copiii. Se organizează tururi cu autocarul la plantațiile de măsline, muzee și podgoriile situate în apropierea orașelor vecine. Personalul este atent la fiecare detaliu și, în mod impresionant, toți cunosc foarte bine limba engleză. Camerele, deși dau puțin senzația de aranjamente corporate, sunt spațioase și toate au aparate Nespresso și băi cu încălzire din podea. În plus, terasele sunt uriașe și orientate înspre dealurile aproape sălbatice din vecinătatea stațiunii, ce te îndeamnă să petreci mai mult timp în aer liber decât în cameră. Clima este temperată și ninge destul de rar în regiune, dar în sezonul estival, din mai până în septembrie, este cea mai caldă perioadă din an.

Bar la Four Seasons Provence


Posturi similare: